Δίωξη σε νεαρό ομογενή για τον θάνατο ζευγαριού Ελλήνων ηλικιωμένων

10:37 27/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς και τις περιοχές που έχουν υποστεί ζημιές από την υπερχείλιση των φραγμάτων και την μεγάλη ροή νερού επισκέφτηκε ο Διευθυντής του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, Κυριάκος Κύρου, συνοδευόμενος από την επαρχιακό μηχανικό του τμήματος Βάσο Σωκράτους, τον υδρολόγο του επαρχιακού τμήματος Γιώργο Ιωάννου και τον Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελο Οδυσσέως.

Σύμφωνα με τον κ. Οδυσσέως ,προβλήματα παρατηρήθηκαν στην περιοχή του Λατσιού , του κατασκηνωτικού χώρου και κατά μήκος της κοίτης του ποταμού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης λήφθηκε απόφαση να γίνει μια νέα

συνάντηση τις επόμενες ημέρες μετά τις γιορτές ώστε να προκαθοριστούν οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν για τον περιορισμό του φαινομένου των ζημιών στην περιοχή στο μέλλον.

Ο κ. Οδυσσέως ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η κακοκαιρία που έπληξε τη πόλη Χρυσοχούς ήταν πρωτοφανής προκαλώντας πολλές ζημιές σε πολλά οδικά δίκτυα και υποστατικά.

Από την πλευρά του ο κ. Σωκράτους ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η επί τόπου επίσκεψη έγινε στην περιοχή του ποταμού που περνά δίπλα από τα τουριστικά καταλύματα και που είχε πλημμυρίσει και πέρσι, και στην περιοχή του κατασκηνωτικού χώρου στο δάσος με τους ευκαλύπτους.

Η ευθύνη η δική μας, είπε ο κ. Σωκράτους ως Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, είναι η προστασία των ποταμών οι οποίοι πρέπει να ρέουν στην φυσική τους κοίτη , χωρίς να παρεμποδίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα