ΔΗΚΟ: Το δίλημμα της ερχόμενης Κυριακής δεν είναι δεξιά ή αριστερά

18:54 18/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το ΔΗΚΟ σε ανακοίνωσή του δηλώνει ότι «πήραμε τα μηνύματα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών» και αναφέροντας ότι πολλά από αυτά ήταν αναμενόμενα, προσθέτει ότι την ερχόμενη Κυριακή στηρίζει την επιλογή του και το Νίκο Αναστασιάδη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα το ΔΗΚΟ αναφέρει περαιτέρω ότι η πορεία ευθύνης συνεχίζεται και την ερχόμενη Κυριακή και διατυπώνοντας τη θέση ότι ο τόπος χρειάζεται αλλαγή, την οποία αξίωσε

ο λαός σε συντριπτική πλειοψηφία στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, προσθέτει ότι «η Κύπρος δεν αντέχει άλλο την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, την πολιτική αστάθεια και την ακυβερνησία».

«Η κυπριακή οικονομία δεν πρέπει να αφεθεί να καταρρεύσει», συνεχίζει το ΔΗΚΟ και αναφέρει ότι ο κυπριακός λαός δικαιούται και αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, προσθέτοντας ότι «την ερχόμενη Κυριακή επιλέγουμε οριστικά πορεία» και δηλώνοντας με βεβαιότητα ότι ο κόσμος του ΔΗΚΟ κατανοεί ότι το δίλημμα της ερχόμενης Κυριακής δεν είναι δεξιά ή αριστερά, αλλά πίσω ή μπροστά, καλεί τον κόσμο του Δημοκρατικού Κόμματος την Κυριακή να απαντήσει «μπροστά και να δώσει μαζικά το μήνυμα: Πάνω απ’ όλα η Κύπρος».

«Στηρίζουμε την επιλογή του κόμματός μας. Στηρίζουμε την πρόταση των δυνάμεων της αλλαγής, της ευθύνης, της δημιουργίας και τον υποψήφιό τους Νίκο Αναστασιάδη για τη σωτηρία της πατρίδας και τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ.

-

Keywords
Τυχαία Θέματα