Διεξαγωγή Έρευνας στον ΚΟΤ για τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, ζητούν Συντεχνίες

17:08 18/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την έντονη απαρέσκειά του για τις κατηγορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας χωρίς αυτές να έχουν διερευνηθεί εις βάθος, να έχουν τεκμηριωθεί και χωρίς να έχουν ακουστεί οι απόψεις όλων των επηρεαζομένων, εκφράζει το Προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

Σε ανοικτή επιστολή στα ΜΜΕ, οι Συντεχνίες ΕΥΚΟΤ και ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ αναφέρουν ότι ο Υπεύθυνος του Γραφείου του ΚΟΤ στη Βιέννη κοινοποίησε

τις καταγγελίες του σε διάφορους αξιωματούχους του Κράτους και κρατικούς λειτουργούς.

«Αν αυτό αληθεύει και οι κοινωνοί των καταγγελιών δεν πήραν κανένα μέτρο για διερεύνησή τους, τότε και ΑΥΤΟΙ είναι υπόλογοι έναντι του κυπριακού λαού. Το Προσωπικό του ΚΟΤ δεν θα ανεχθεί οποιονδήποτε περαιτέρω διασυρμό και απαιτεί την άμεση διεξαγωγή έρευνας τόσο από τον εσωτερικό Ελεγκτή του Οργανισμού όσο και από το Γραφείο της Γενικής Ελέγκτριας του Κράτους για όλα τα ζητήματα που εγείρονται. Τα πορίσματα των ερευνών να δημοσιοποιηθούν. Ατεκμηρίωτες αιχμές εναντίον του ΚΟΤ και του Προσωπικού του απορρίπτονται», προσθέτουν.

Αναφέρουν ότι η ύπαρξη του ΚΟΤ από το 1969, η διαχρονική ανάπτυξη του κυπριακού τουρισμού, η τεχνογνωσία, οι ικανότητες, η βαθιά γνώση και η μακρόχρονη προσφορά του Οργανισμού αποτελούν σήμερα την αιχμή του δόρατος για την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής Κύπρου και κατ’ επέκταση την μόχλευση της οικονομίας προς τα μπρος.

«Ο λαός έχει ανάγκη σωστής ενημέρωσης και όχι αποπροσανατολισμού. Ο ΚΟΤ έχει και θα έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο και να μην «αγωνιούν» όσοι επιδιώκουν τη διάλυσή του για ίδιον όφελος», καταλήγουν οι Συντεχνίες, στην επιστολή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα