Διακοπές στην παροχή ηλεκτρισμού αναμένει και αύριο η ΑΗΚ

20:06 25/2/2014 - Πηγή: OnlyCY


Η ΑΗΚ ανακοίνωσε ότι αναμένεται να υπάρξουν διακοπές στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια των αυριανών απεργιακών μέτρων του προσωπικού της, μεταξύ των ωρών 07.00-15.00.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση η ΑΗΚ, με αφορμή την ενημέρωση που έτυχε το απόγευμα από τις τέσσερεις Συντεχνίες του προσωπικού της για την πρόθεση τους όπως αύριο, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, συνεχίσουν τα απεργιακά τους μέτρα μεταξύ των

ωρών 07.00-15.00.

Η Αρχή αναφέρει ότι ως εκ τούτου αύριο τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών και τα Γραφεία της ΑΗΚ θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό.

Προσθέτει ότι το πρόγραμμα των διακοπών αυτών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ, μόλις αυτό ετοιμαστεί από τον Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου και αποσταλεί στην ΑΗΚ.

“Για σκοπούς ασφάλειας οι καταναλωτές πρέπει να θεωρούν ότι τα υποστατικά τους θα βρίσκονται υπό τάση καθόλη τη διάρκεια των μέτρων άσχετα αν κάποια χρονική στιγμή υπάρξει διακοπή στην παροχή”, σημειώνει η ΑΗΚ.

Σε΄ότι αφορά την παραγωγή, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Συντεχνίες ενημέρωσαν την ΑΗΚ ότι θα διαθέσουν προσωπικό για την ασφαλή λειτουργία δύο ατμοηλεκτρικών μονάδων στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού και τριών ατμοηλεκτρικών μονάδων στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Δεκέλειας, όπως ακριβώς και σήμερα, 25 Φεβρουαρίου 2014.

Τέλος, η ΑΗΚ απολογείται προς το καταναλωτικό κοινό για οποιαδήποτε ταλαιπωρία και διαβεβαιώνει πως “καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να απαμβλυνθεί κατά το δυνατό η ταλαιπωρία αυτή”.

Keywords
Τυχαία Θέματα