Δεν συζητείται ακόμα θέμα ωραρίου στο Συνεργατισμό

13:16 14/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Από το Μάιο αναμένεται να τεθούν επί τάπητος θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση του κοινού στο Συνεργατισμό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπείας της ΣΚΤ Νικόλα Χατζηγιάννη.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ για το θέμα του ωραρίου λειτουργίας των ΣΠΙ, ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε ότι τα θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση του

κοινού και το στόχο για μεγαλύτερη αποδοτικότητα θα εξεταστούν αφού τα ΣΠΙ αρχίσουν να λειτουργούν υπό τα νέα Διοικητικά τους Συμβούλια και τη νέα εκτελεστική τους διεύθυνση.

“Θα το αφήσουμε όταν τελειώσουν τα οργανωτικά, να αναλάβουν οι καινούριες επιτροπείες και διευθύνσεις, αλλά δεν είναι κάτι με το οποίο θα ασχοληθούμε τώρα τον Απρίλιο”, είπε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της ΣΚΤ.
Σημείωσε ότι “ο στόχος μας είναι να λειτουργούμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετούμε όσο το δυνατό καλύτερα το κοινό και να είμαστε όσο πιο αποδοτικοί γίνεται”.

“Η εξυπηρέτηση του κοινού, αποδοτικότητα κ.λπ. είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν και θα έρθουμε σε συνεννόηση και συνεργασία με τις συντεχνίες”, είπε, προσθέτοντας ότι “από το Μάιο θα ασχοληθούμε με διάφορα θέματα”.

Ο κ. Χατζηγιάννης διαβεβαίωσε ότι θα γίνει διάλογος με τις συντεχνίες, τονίζοντας πως “είναι κοινός ο σκοπός και ο στόχος, δεν πάμε μονομερώς”.

Από πλευράς συντεχνιών, ο ΓΓ της Ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων της ΣΕΚ, Ελισσαίος Μιχαήλ ανέφερε ότι δεν έχει γίνει κανένας διάλογος για το θέμα και ότι δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη εισήγηση από την εργοδοτική πλευρά.
Ο ΓΓ της ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ Σάββας Τούλουπος είπε ότι “ούτε εμείς είμαστε έτοιμοι, αλλά ούτε και η τράπεζα είναι έτοιμη να συζητήσει ακόμα το θέμα αυτό”.

Είπε επίσης ότι οποιαδήποτε απόφαση θα τεθεί προς έγκριση στις γενικές συνελεύσεις των μελών των συντεχνιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα