Δεν σχολιάζει η Γερμανίδα Πρέσβειρα την ανακοίνωση της πρεσβείας

15:24 31/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

«Δεν ήλθα για να συζητήσουμε ένα συγκεκριμένο θέμα. Καλύψαμε πολλά θέματα σήμερα», ήταν η απάντηση της Γερμανίδας Πρέσβειρας στην Κύπρο Γαμπριέλα Γκιούλιλ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ύστερα από συνάντησή της με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, εάν συζήτησαν για την ανακοίνωση που εξέδωσε η γερμανική πρεσβεία στη Λευκωσία αντιδρώντας στα όσα μεταδόθηκαν σχετικά με την κατάθεση του πρώην Υπουργού Οικονομικών

Μιχάλη Σαρρή ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την Οικονομία
Ερωτηθείσα για τη συνάντησή της με τον κ. Κασουλίδη, η οποία διήρκησε πέραν της μιας ώρας, η κ. Γκιούλιλ ανέφερε πως δεν επιθυμεί να προβεί σε δήλωση γιατί ήταν μια συνήθης, όπως τη χαρακτήρισε, επίσκεψη στον Υπουργό Εξωτερικών.

Κληθείσα να πει αν αφορούσε τη δήλωση που έγινε από πλευράς γερμανικής πρεσβείας, η κ. Γκιούλιλ επανέλαβε πως ήταν «μια συνήθης επίσκεψη. Έχουμε μια πολύ στενή επαφή – και αυτό δεν αποτελεί δήλωση. Δεν θέλω να δώσω οποιεσδήποτε ιδιαίτερες εξηγήσεις για το τι έχουμε μιλήσει».

Πρόσθεσε πως πριν φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές της είναι αναγκαίο να έχει συναντήσεις με Υπουργούς και ιδιαίτερα με τον Υπουργό Εξωτερικών τον οποίο χαρακτήρισε «πολύ στενό φίλο» και «πολύ καλό εταίρο».

Κληθείσα να πει αν συζήτησαν για την ανακοίνωση της γερμανικής πρεσβείας, η κ. Γκιούλιλ απάντησε: «Δεν ήλθα για να συζητήσουμε ένα συγκεκριμένο θέμα. Καλύψαμε πολλά θέματα σήμερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα