Δεν διαφώτισε ο ΥΠΟΙΚ, εκτιμά το Κίνημα Οικολόγων

12:12 4/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη του Υπουργού Οικονομικών Βάσου Σιαρλή “δεν μας διαφώτισε, αλλά μάλλον μας έχει δημιουργήσει περισσότερα ερωτήματα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

“Σε όλα τα θέματα υπήρξε φειδωλός σε δηλώσεις, ενώ την ίδια ώρα από την Κυβέρνηση διαρρέουν για όλα τα θέματα σωρός πληροφοριών (π.χ. όροι τρόικας, ρωσικό δάνειο κτλ). Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Οικονομικών πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι αυτή η κατάσταση της αμφίσημης συμπεριφοράς δημιουργεί σύγχυση και αβεβαιότητα. Με αυτή τη συμπεριφορά από μέρους

της Κυβέρνησης δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η οικονομία κατρακυλά στο απόλυτο χάος. Καλούμε σε καθολική επιστράτευση για αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης. Είναι ευθύνη της Κυβέρνησης, έστω και μετά την καταστροφή, να συγκεντρώσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις και να ζητήσει συνεργασία και στήριξη”, προσθέτει.

Το Κίνημα αναφέρει ότι η οικονομία πρέπει επειγόντως να βγει εκτός της προεκλογικής αντιπαράθεσης.

“Αν δεν γίνει αυτό αμέσως, τότε θα κλαίμε όλοι για πολύ καιρό επί των ερειπίων. Η υπόθεση της οικονομίας δεν αφορά μόνο ένα κόμμα και την Κυβέρνηση, η οποία είναι στο τέλος της θητείας. Αφορά όλο τον κυπριακό λαό αφού αφορά το μέλλον του για πολλά χρόνια”, καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα