«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πούλησε το νησί» Μαρίνα Δοδέρο: Η νονά της Αθηνάς Ωνάση ξεσπάει για τον Σκορπιό!

15:34 21/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οργισμένη από την απόφαση της Αθηνάς να πουλήσει τον Σκορπιό η νονά της «χρυσής» κληρονόμου, Μαρίνα Δοδέρο, ξεσπά, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή της με την κίνηση της μοναδικής απογόνου του Αριστοτέλη Ωνάση να πουλήσει το εμβληματικό νησί του Ιονίου στο Ρώσο μεγιστάνα, Rybolovleva.

Εικοσιπέντε χρόνια μετά το θάνατο της στενής της φίλης και μητέρα της «χρυσής» κληρονόμου, Χριστίνας Ωνάση, η Μαρίνα Δοδέρο

από το Μπουένος Αϊρες λύνει τη σιωπή της και σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής, δηλώνει: «δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έφτανε στο σημείο να δώσει το νησί που πάνω του βρίσκονται οι τάφοι της μητέρας, του παππού και του θείου της. Τα χρήματα δεν τα δημιούργησε μόνη της η Αθηνά για να κόψει μεμιάς τον ομφάλιο λώρο. Αν ζούσε η Χριστίνα δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο».

Η Χριστίνα Ωνάση με τη Μαρίνα Δοδέρο υπήρξαν φίλες από τα εφηβικά τους χρόνια

Όπως εξομολογείται η νονά της Αθηνάς Ωνάση, όταν άκουσε ότι ο Σκορπιός πουλήθηκε, θεωρώντας ότι το νησί αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της οικογένειας, είπε μέσα της: «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έκανε κάτι τέτοιο. Τα 30 στρέμματα γης που περιβάλλουν τους τάφους, βάσει της διαθήκης του Αριστοτέλη Ωνάση δεν πωλούνται», τονίζοντας ότι το κόστος για τη συντήρηση των τάφων δεν είναι μεγάλο, αφού «ο Αλέξανδρος έχει ταριχευτεί και τον βλέπεις όπως ακριβώς ήταν». Η Μαρίνα Δοδέρο εξέφρασε παράλληλα και το παράπονο ότι δεν άφησαν την ίδια να ταριχεύσει και τη Χριστίνα.

Κλείνοντας, η κυρία Δοδέρο τόνισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την απόφαση αυτήν της Αθηνάς και εκφράζοντας την ελπίδα ότι αποφάσισε να πουλήσει το νησί για να πάρει τα χρήματα και να βοηθήσει την Ελλάδα, είπε «Αυτό θα το δεχόμουν. Μόνο με αυτή τη σκέψη ησυχάζω και το περιμένω να είναι έτσι», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα