Δεν αποτελεί αγκάθι η αναφορά ΔΗΚΟ σε διζωνική

13:21 28/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η αναφορά των προτάσεων του ΔΗΚΟ για τον ενδιάμεσο χώρο σε διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, είναι κάτι που μπορεί να προσπεραστεί και δεν αποτελεί αγκάθι στις προσπάθειες που γίνονται μεταξύ των κομμάτων, δήλωσε το πρωί η ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Ιωάννα Παναγιώτου.

Κληθείσα να σχολιάσει πληροφορίες του κρατικού καναλιού,

ότι μόνο το ΔΗΚΟ έχει κάνει αναφορά σε διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία στις προτάσεις που κατάθεσε, σε αντίθεση με την ΕΔΕΚ, το ΕΥΡΩΚΟ και τους Οικολόγους, η κ. Παναγιώτου είπε πως θα πρέπει να περιμένουμε τη διαμόρφωση του τελικού προσχέδιου αρχών που ανέλαβε να ετοιμάσει ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, μέσα από τις προτάσεις που κατατέθηκαν από τα κόμματα.

”Εμείς πιστεύουμε σε αυτήν την προσπάθεια και θα τη στηρίξουμε μέχρι τέλους και πιστεύουμε ότι έχει πραγματικά καλές πιθανότητες επιτυχίας”, είπε η ΓΓ των Οικολόγων, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι ο υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου θα διαφανεί εντός Μαΐου.
Σε ερώτηση κατά πόσο αυτή η αναφορά του ΔΗΚΟ σε διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία αποτελεί ”αγκάθι” στις προσπάθειες που γίνονται, η κ. Παναγιώτου είπε ”δεν είναι αγκάθι. Είναι κάτι το οποίο με συναίνεση, όσον αφορά το τελικό κείμενο, μπορεί να προσπεραστεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα