Δασικές Βιομηχανίες: Κλείνει εργοστάσιο – Πλεονάζον προσωπικό 30 άτομα

18:05 10/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η εταιρεία Δασικές Βιομηχανίες Κύπρου Δημόσια Λτδ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προβεί σε τερματισμό της απασχόλησης αριθμό υπαλλήλων του Συγκροτήματος σαν πλεονάζοντες.

Ο πλεονασμός προσωπικού προκύπτει σαν αποτέλεσμα της μείωσης του όγκου εργασιών της εταιρείας και της θυγατρικής Ply Engineered Products Factory Ltd.

Σοβαρότερα

έχουν επηρεασθεί οι εργασίες της θυγατρικής εταιρείας  Ply Engineered Products Factory Ltd με αποτέλεσμα να αποφασισθεί και ο τερματισμός της λειτουργίας του εργοστασίου κόντρα πλακέ που βρίσκεται στο δρόμο Λευκωσία – Τσέρι.

Από την απόφαση επηρεάζονται συνολικά περίπου 30 υπάλληλοι του Συγκροτήματος.

Ο τερματισμός της απασχόλησης του πλεονάζοντος προσωπικού γίνεται μέσα στα πλαίσια της αντιμετώπισης των συνεπειών της οικονομικής κρίσης, που επηρεάζει την κυπριακή οικονομία, την οικοδομική βιομηχανία και το Συγκρότημα.

Η εταιρεία προτίθεται να ακολουθήσει πιστά τις διαδικασίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία και των Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων στο θέμα του πλεονασμού.

Οι εργασίες του Συγκροτήματος και οι πωλήσεις προς τους πελάτες θα συνεχίσουν να διεξάγονται ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα