Χριστιάνα Αριστοτέλους:Μόλις που γλίτωσε το τροχαίο ατύχημα!

12:06 9/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Κάποιος να της φορέσει μια χάντρα θαλασσιά

Πραγματικά κάποιος να ξεματιάσει αυτό το κορίτσι γιατί το τελευταίο διάστημα τα πράγματα τής πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της εξαιτίας της υπερκόπωσης και αφού το ξεπέρασε και επέστρεψε πίσω στα καθήκοντα των εκπομπών της και όλοι είπαμε «okay μπόρα ήταν, πέρασε…» χθες, αργά το απόγευμα παρά τρίχα γλύτωσε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Χριστιάνα Αριστοτέλους έφυγε από το κανάλι της αργά το απόγευμα για να δώσει το «παρών» της στην μουσική σκηνή Καλλιπόλεως 4 για τα γυρίσματα

της εκπομπής «Περνάμε Καλά». Κατά τη διάρκεια της διαδρομής της και μέχρι να φτάσει στον προορισμό της, για άγνωστους λόγους το τιμόνι του αυτοκινήτου της μπλόκαρε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το κοντρολάρει καθώς αυτό δεν έστριβε ούτε δεξιά ούτε αριστερά.

Ευτύχημα της όλης υπόθεσης, η γνωστή παρουσιάστρια δεν έτρεχε οπότε κατόρθωσε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό της μην μπορώντας η ίδια να πιστέψει τι της συνέβη. Εμείς επικοινωνήσαμε με στενό της συνεργάτη ο οποίος μας επιβεβαίωσε το συμβάν.

Πάντως, κακά τα ψέματα, αν όλα όσα της συμβαίνουν δεν φταίει το κακό το μάτι… τι άλλο μπορεί να φταίει; Χάντρα θαλασσιά να φορά να μην την πιάνει το μάτι!

Keywords
Αναζητήσεις
χριστιάνα αριστοτέλουσ xxx
Τυχαία Θέματα