Χ. Γεωργιάδης: Δεν κατατέθηκαν οι όροι εντολής Alvarez and Marshal και Pimco

16:42 31/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πηγή άρθρου: Χ. Γεωργιάδης: Δεν κατατέθηκαν οι όροι εντολής Alvarez and Marshal και Pimco από το onlycy.com.

Οι όροι εντολής της Alvarez and Marshal αλλά και της Pimco δεν έχουν κατατεθεί στη Βουλή, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του σε απάντηση δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης.

Η διαφάνεια δεν θα πρέπει να φοβίζει κανένα, αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως αντίθετα, αποτελεί πράξη που θα ενισχύσει την αξιοπιστία των ερευνών και των διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει πως “ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ ισχυρίζεται ότι οι όροι εντολής της Alvarez and Marshal αλλά και της Pimco έχουν κατατεθεί στη Βουλή κι αυτό ασφαλώς δεν έχει συμβεί”.

Θεωρούμε όμως, αναφέρει, πως με αυτή τους την τοποθέτηση ΑΚΕΛ και κυβέρνηση συμφωνούν στο να κατατεθούν στη Βουλή τα ακόλουθα: Το συμβόλαιο και οι όροι εντολής της Alvarez and Marshal, το συμβόλαιο και οι όροι εντολής της Pimco, το συμβόλαιο και οι όροι εντολής της Blackrock, οι λεπτομέρειες της διαδικασίας επιλογής των πιο πάνω εταιρειών περιλαμβανομένων και των προσφορών άλλων ενδιαφερομένων που δεν επελέγησαν και οι παραδοχές και τα δεδομένα που η Συμβουλευτική Επιτροπή (5 Κύπριοι–5 ξένοι) επέδωσε προς την Pimco και με βάση τα οποία έχει διεξαχθεί ο διαγνωστικός έλεγχος.

The post Χ. Γεωργιάδης: Δεν κατατέθηκαν οι όροι εντολής Alvarez and Marshal και Pimco appeared first on onlycy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα