Αύριο η σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής για την έκθεση της Pimco

19:45 14/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αύριο στις 8.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής, η οποία θα συζητήσει τις θέσεις της αναφορικά με τη μεθοδολογία για την έκθεση της Pimco.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Αλίκη Στυλιανού, οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή δεν μπόρεσαν να έλθουν σήμερα στην Κύπρο για να παραστούν στη σύσκεψη που ήταν προγραμματισμένη αρχικά για σήμερα στις 4.30 το απόγευμα, λόγω των καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της Βιέννης από όπου θα αναχωρούσαν για την Κύπρο.

Έτσι η συνάντηση αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στις 8.30, είπε η κ. Στυλιανού, προσθέτοντας πως οι εκπρόσωποι της ΕΚΤ αναμένονται στην Κύπρο αργότερα σήμερα.

Η Συντονιστική Επιτροπή, όπως σημείωσε νωρίτερα σήμερα η κ. Στυλιανού, θα συζητήσει τα σημεία της μεθοδολογίας επί των οποίων υπάρχουν αντίθετες απόψεις.

Στη Συντονιστική Επιτροπή, που διορίστηκε τον Ιούλιο του 2012, συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών, του Υπουργείου Οικονομικών, της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και της Υπηρεσίας της Εποπτείας και Ανάπτυξης Συνεργατικών Εταιρειών.

Keywords
Τυχαία Θέματα