Ασθενείς κινδυνευούν από τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος

20:44 26/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Οι απαράδεκτες διακοπές ρεύματος επηρεάζουν αναμφίβολα όλους μας αυτές τις μέρες. Όλοι περάσαμε στιγμές ταλαιπωρίας είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά. Οι μεγάλες αντιδράσεις της κοινωνίας φαίνεται να μην επηρεάζουν καθόλου τους υπαλλήλους της ΑΗΚ που συνεχίζουν να κάνουν τα δικά τους…

Είναι κάποιοι άνθρωποι όμως που όχι απλά ταλαιπωρούνται αλλά μπαίνει σε άμεσο κίνδυνο η ζωή τους . Αναφερόμαστε φυσικά

σε ασθενείς συμπολίτες μας, η θεραπεία των οποίων εξαρτάται από την απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα που χρειάζονται συνεχή υποστήριξη ή γενικότερα άρρωστοι συνάνθρωποι μας που η ζωή τους σχεδόν εξαρτάται από μηχανήματα.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι από αυτούς τους ασθενείς κάλεσαν ασθενοφόρο κατά την ώρα διακοπής του ρεύματος αφού χρειάστηκαν νοσηλεία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΑΗΚ κατέχει λίστα, με τα ονόματα 100 περίπου ασθενών, στους οποίους δεν πρέπει να γίνονται διακοπές ρεύματος εξ αιτίας της κατάστασής τους. Σύμφωνα όμως με την επίσημη ΑΗΚ η λήψη μέτρων για την προστασία των ασθενών αυτών, γίνεται στις περιπτώσεις προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος. Τώρα όμως οι απεργίες είναι έκτακτες και δεν μπορεί να γίνει πρόληψη για τους ασθενείς.

Επειδή οι απεργίες φαίνεται θα συνεχιστούν καλά θα ήταν οι αρμόδιοι της ΑΗΚ να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να προφυλάξουν αυτούς τους ανθρώπους μην έχουμε κανένα δυσάρεστο και μετά να τρέχουμε ο ένας να ρίχνει ευθύνες στον άλλο ως συνήθως σε αυτό τον τόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα