Αρίντς: Στο 52% τα ποσοστά του ΑΚΡ

15:37 4/1/2014 - Πηγή: OnlyCY


Κοντά στο 52% είναι τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς.

Σε συνέντευξή του στην ιαπωνική εφημερίδα Νικκέλ με αφορμή την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού στην Ιαπωνία στις 6-8 Ιανουαρίου, τον οποίο θα συνοδεύει και ο ίδιος, ο Μπουλέντ Αρίντς είπε ότι έχουν γίνει δημοσκοπήσεις από τέσσερις διαφορετικές ερευνητικές

εταιρείες.

“Δεν μας επηρέασαν καθόλου οι διαδηλώσεις που έγιναν τον Ιούνιο, ούτε και οι ισχυρισμοί για διαφθορά”, είπε στην εφημερίδα Νικκέλ ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης.

Για τα δημοσιεύματα ότι η κρίση επηρέασε και την οικονομία της χώρας αρνητικά, ο Μπουλέντ Αρίντς είπε ότι “Η κυβέρνηση τα έχει όλα υπό έλεγχο.

«Δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχούν οι επενδυτές”, είπε, ενώ απέρριψε ότι υπάρχει πίεση από την κυβέρνηση στους εισαγγελείς.

Για τις έρευνες που ξεκίνησαν για τους διαγωνισμούς στο δημόσιο, είπε ότι οι διαγωνισμοί γίνονται με βάση τους κανονισμούς

Ο κ. Αρίντς είπε ότι υπάρχει μια τρίτη δύναμη που θέλει τη φθορά της τουρκικής κυβέρνησης γι’ αυτό και προσπαθεί να φέρει την κυβέρνηση σε αντιπαράθεση με το κίνημα Γκιουλέν πριν τις εκλογές

“Δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ της κυβέρνησης και του κινήματος Γκιουλέν, υποστήριξε και πρόσθεσε: “Στις εκλογές οι υποστηρικτές του κινήματος Γκιουλέν θα μας δώσουν την ψήφο τους”.

Ο Μπουλέντ Αρίντς είπε ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές το ΑΚΡ είχε λάβει 38%. Είπε ότι μέχρι τον Ιούνιο θα πρέπει να ανακοινωθούν και οι υποψήφιοι για την προεδρία της Τουρκίας και ανέφερε πως πρόωρες γενικές εκλογές δεν θα γίνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα