Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω κλάψει πάρα πολύ για τον Σωκράτη»

20:32 20/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για τον χωρισμό της με τον Σωκράτη Αλαφούζο μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, με αφορμή πρόσφατη δήλωση του ηθοποιού, στην οποία έλεγε ότι θα ήθελε να είναι ξανά μαζί με την πρώην αγαπημένη του.

Αναφέρεται στη σχέση της με τον Σωκράτη Αλαφούζο, που τελείωσε πρόσφατα και δηλώνει ότι βρίσκεται σε περίοδο τακτοποίησης. «Ακόμα και αν η απώλεια είναι ηθελημένη, δεν γίνεται να μη στεναχωρηθείς. Για τα όνειρα που είχες, αν μη τι άλλο» είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη,

ενώ όταν ρωτήθηκε αν ήταν εκείνη που έδωσε τέλος στη σχέση της, είπε «Ποτέ δεν δίνεται το τέλος από το έναν».

Οι δυο τους βρίσκονταν ένα βήμα πριν το γάμο, αλλά υπήρχαν πολλά προβλήματα σύμφωνα με τη γλυκιά ηθοποιό. «Κανένας δεν ξέρει τα θέματα που είχαμε εμείς. Δεν είχαμε πια κοινούς στόχους». Παραδέχεται, δε, ότι έχει κλάψει πολύ για τον Σωκράτη Αλαφούζο. «Έχω κλάψει πάρα πολύ με αφορμή τον Σωκράτη… Υπάρχει άνθρωπος που δεν κλαίει; Και πριν και μετά και συνέχεια. Είμαι άνθρωπος που εκφράζεται με γέλιο και κλάμα» δηλώνει. Η ίδια είναι απόλυτη ότι δεν υπάρχει επιστροφή. «Είμαι αποφασιστική σε αυτό και λέω: «Τέρμα». Επιστροφή… όχι. Είναι καταστροφικό. Το έβρισκα πάρα πολύ ρομαντικό. Είχα αυτή την ανάγκη… Δεν πιστεύω πια ότι αυτό είναι χρήσιμο.»

Όσο για το αν διατηρεί ακόμα φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, η Άριελ Κωνσταντινίδη λέει «Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ζευγάρι που έχει περάσει αγάπη, πάθος, ζούσαν μαζί, να τελειώνει χλιαρά και τόσο υπεράνω. Δεν είναι ανθρώπινο. Με τον Σωκράτη είχαμε ωραία σχέση, γεμάτη, ζωντανή. Το ίδιο είναι και ο χωρισμός μας. Έχουμε πάρει την ευθύνη μας και οι δύο. Συνεχίζουμε τη ζωή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα