ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΙΑΣ 16ΧΡΟΝΗΣ

Τουλάχιστον 150.000 καλεσμένοι αναμένεται να κατακλύσουν την κωμόπολη του Χάρεν στη Βόρεια Ολλανδία προκειμένου να παραβρεθούν στο πάρτι μιας 16χρονης η οποία τους κάλεσε από λάθος μέσω του Facebook. Σε επιφυλακή η αστυνομία  που δεν ξέρει εάν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η 16χρονη αρχικά κάλεσε τους φίλους της για τα γενέθλιά της και αυτοί με τη σειρά τους κάλεσαν τους δικούς τους, μόνο που η νεαρή ξέχασε να διευκρινίσει ότι επρόκειτο για κλειστή πρόσκληση.

Αποτέλεσμα ήταν να δηλώσουν συμμετοχή

2.400 από τους 24.000 που έλαβαν την πρόσκληση, όμως μια ιστοσελίδα η οποία δημοσιεύει την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού της κοπέλας, μετρά αντίστροφα τις ώρες μέχρι την έναρξη της γιορτής και διαβεβαιώνει ότι έχουν προσκληθεί 150.000 άνθρωποι.

«Χιλιάδες άνθρωποι απάντησαν ότι θα συμμετάσχουν στη βραδιά» είπε η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Μέλανι Ζουάμα, τονίζοντας ότι οι αρχές λαμβάνουν “συμπληρωματικά μέτρα ασφαλείας”.

Πολλοί χρήστες του Ίντερνετ έφτιαξαν μπλογκ αφιερωμένα στο πάρτι που το αποκαλούν “Project X Haren”, παραπέμποντας στην αμερικανική ταινία Project X που αφηγείται το πάρτι που οργανώνουν τρεις έφηβοι και το οποίο τελικά παρεκτρέπεται.

Ωστόσο το δημοτικό συμβούλιο του Χάρεν, μιας πόλης 18.000 κατοίκων, δεν πανικοβλήθηκε και μάλιστα είδε και μια ευκαιρία στην όλη υπόθεση. Ναι μεν έλαβε έκτακτα μέτρα αλλά σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετατρέψει το πάρτι γενεθλίων της 16χρονης σε γιορτή για όλη την πόλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα