Απόλυτα συνεπής η οικογενειακή του επιχείρηση, λέει ο νέος Υπουργός Εργασίας Χ. Γεωργιάδης

16:39 28/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Απόλυτα συνεπής και τυπική προς όλες τις υποχρεώσεις της είναι η επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια του, δηλώνει ο νέος Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Χάρης Γεωργιάδης σε σχέση με δημόσιες αναφορές, προσθέτοντας ότι καμία καταγγελία δεν υφίσταται ή έχει γίνει στο παρελθόν, είτε από το Υπουργείο Εργασίας είτε από οποιονδήποτε άλλο.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ότι αμέσως μετά την επιλογή του ως μέλους της Κυβέρνησης έχει προβεί σε όλες τις διαδικασίες για τερματισμό της σχέσης του με την εταιρεία, όπως η νομοθεσία προβλέπει. «Η δέσμευση και διάθεση μου να υλοποιήσω στο έπακρο το κυβερνητικό πρόγραμμα σε ένα δύσκολο και ευαίσθητο Υπουργείο, είναι δεδομένη», συμπληρώνει.

Επίσης, προσθέτει ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων στην συγκεκριμένη επιχείρηση είναι Κύπριοι πολίτες ενώ συμπληρώνει πως «αυτό δεν σημαίνει πως επιχειρήσεις που απασχολούν πολίτες της ΕΕ παρανομούν».

Αναφέρει επίσης ότι επιστολή του Υπουργείου Εργασίας που αποστάληκε προς την εταιρεία νωρίτερα αυτό τον μήνα περιλαμβάνει μόνο εισηγήσεις για καλύτερη αποτύπωση των όρων στα συμβόλαια εργασίας.

«Η επιστολή έχει ήδη δοθεί στους Νομικούς Συμβούλους της εταιρείας με οδηγίες για ενσωμάτωση των εισηγήσεων ενόψει της επαναλειτουργίας της επιχείρησης με την έναρξη της τουριστικής περιόδου», καταλήγει ο κ. Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα