ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!Νοράι Σαπουτζιάν:Ο πρώην σύντροφος της Άντζελας Δημητρίου στην Κύπρο!ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!

00:02 26/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Βρε βρε σαν τα χιόνια! Εκεί που λες ένα Σαββατόβραδο να βγεις έξω να ξεδώσεις ,να φάς το sushi σου το καθήκον και πάλι σε καλέι.

Πριν λίγο σε γνωστό sushi της Λεμεσού της Κύπρου εκεί που καθόμουνα με την παρέα μου και απολάμβανα το γέυμα μου,ποιος εμφανίζεται μπροστά μου λέτε; Ο Νοράι Σαπουτζιάν!

Ο Νοράι Σαπουτζιάν υπήρξε πρώην σύντροφος της Άντζελας Δημητρίου και για την σχέση τους χύθηκαν τόνοι μελάνι και υπήρξε καθημερινό θέμα των μεσημεριανών στις μεγάλες τους δόξες.
Νοράι και Άντζελα χώρισαν επεισοδιακά και μάλιστα ήταν μια σχέση που κατέληξε στις αίθουσες του δικαστηρίου.
Για την ιστορία μία αγωγή που είχε καταθέσει το 2004 η Άντζελα Δημητρίου εναντίον του πρώην συντρόφου της, Νοράι Σαπουτζιάν, και στην οποία αναφερόταν πως «πειθόμενη από τις διαβεβαιώσεις του περί άμεσης κάλυψης και φερεγγυότητάς του, εξέδωσε και παρέδωσε σʼ αυτόν σειρά επιταγών συνολικού ποσού 504.400 ευρώ», επρόκειτο να φέρει τη γνωστή τραγουδίστρια στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης.

Όταν η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί στο Ι’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, τελικά ο ίδιος ο Νοράι Σαπουτζιάν, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ζητώντας την ανάκληση της μήνυσης που είχε καταθέσει εναντίον της Άντζελας. Πληρώνοντας το ποσό των 85 ευρώ (έξοδα ανάκλησης), ο πρώην σύντροφος της Άντζελας Δημητρίου έδωσε τέλος στη δικαστική τους διαμάχη, η οποία είχε ξεκινήσει από το 2004.

Πάμε στο σήμερα και κατ’ ακρίβειαν,στο πριν από λίγο, όταν ο Νοράι Σαπουτζιάν εθεάθην σε γνωστό sushi εστιατόριο της Λεμεσού να απολαμβάνει το γεύμα του με όμορφη ξανθιά γυναικεία ύπαρξη, που αν και δεν ήτανε ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους ,μπορεί να είναι και η σύντροφος του. Ειδικά ο Νοράι ήτανε πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του και κοιτούσε δεξιά και αριστερά για τυχόν αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Αναζητήσεις
ατζελα δημητριου αρμενιος, σαμπουτζιαν νοραι
Τυχαία Θέματα