Αποκαταστάθηκε η παροχή ηλεκτρισμού σε εννέα κοινότητες της Πάφου

07:30 27/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η Αρχή Ηλεκτρισμού σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι έχει αποκατασταθεί πλήρως στη μία περίπου μετά τα μεσάνυχτα η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που είχε διακοπεί σε αρκετές κοινότητες της Επαρχίας Πάφου λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 18:00 χθες το απόγευμα διακόπηκε η παροχή ηλεκτρισμού στις κοινότητες Πολέμι, Άγιος Δημητριανός, Γιόλου, Σίμου, Δρύμου , Καναβιού, Κρήτου Μαρόττου, Αναβιού και Ασπρογιά. Η Αρχή Ηλεκτρισμού ανακοίνωσε ότι η παροχή ηλεκτρισμού αποκαταστάθηκε πλήρως στις εννέα κοινότητες της Επαρχίας Πάφου

πενήντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων Πάφου Μιχάλης Ευθυμίου κατήγγειλε ότι με την πρώτη βροχόπτωση διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Τσάδας – Κοίλης και πως οι διακοπές στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας αποτελούν συχνό φαινόμενο.

Ο κ. Ευθυμίου με δηλώσεις στο ΚΥΠΕ κάλεσε την Αρχή Ηλεκτρισμού να επιλύσει το πρόβλημα και επεσήμανε ότι προβλήματα δημιουργούνται συν τοις άλλοις λόγω των ζημιών που προκαλούνται στις ηλεκτρικές συσκευές και κυρίως – όπως είπε- στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Δήλωσε, τέλος, ότι η επικοινωνία με το αρμόδιο για βλάβες τμήμα της ΑΗΚ είναι δύσκολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα