ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ΚΡΥΦΟ ΔΡΑΜΑ της Φαίης! Ο φόβος της για το μωρό…!!!

07:03 16/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η γλυκιά της αφέλεια και η τσαχπινιά που διαθέτει την έχουν κάνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Πρόκειται για μια γυναίκα που έχει μάθει να αντιμετωπίζει ό,τι της συμβαίνει με αισιοδοξία, όμως και εκείνη έχει τις αδύναμες στιγμές της. Ένα πρόβλημα με την υγεία της είναι αυτό που πολλές φορές σβήνει το χαμόγελο από τα χείλη της και κάνει το βλέμμα της να σκοτεινιάζει…

Μέσα από την εκπομπή της «Το Πρωινό», πριν από μερικές μέρες η Φαίη Σκορδά προέβη σε μια

αποκάλυψη που άφησε τους πάντες άφωνους. «Έχω χοληστερίνη», εξομολογήθηκε. Αν και μόλις 34 ετών η παρουσιάστρια φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι το πρόβλημα με την υγεία της δεν σχετίζεται ούτε με την ηλικία, ούτε με τα κιλά της. «Είναι κληρονομικό. Το έχει η μαμά μου και εδώ και καιρό ανακάλυψα ότι πάσχω και εγώ», παραδέχτηκε.

Όταν χρειάστηκε να κάνει προληπτικά κάποιες εξετάσεις και ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι τα επίπεδα της χοληστερίνης στο αίμα της είναι αυξημένα, τρόμαξε. Δεν ήταν προετοιμασμένη να ακούσει κάτι τέτοιο και πανικοβλήθηκε. Έπρεπε να αλλάξει εντελώς τον τρόπο ζωής της προκειμένου να διατηρεί όσο πιο χαμηλά γίνεται τη χοληστερίνη της. Άρχισε να προσέχει περισσότερο τη διατροφή της, κόβοντας τελείως το delivery, ενώ παράλληλα η άσκηση όσο βέβαια το επιτρέπει η κατάστασή της είναι πια αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς της.

Αν και για τις περισσότερες γυναίκες η εγκυμοσύνη είναι η πιο απολαυστική περίοδος της ζωής τους, για τη Φαίη είναι μια διαρκής φάση αγωνίας. Τώρα έχει έναν παραπάνω λόγο να ανησυχεί, καθώς γνωρίζει πως λόγω της κατάστασής της η χοληστερίνη μπορεί να επιβαρυνθεί αρκετά, με αρκετές επιπτώσεις τόσο στην ίδια όσο και στο έμβρυο. Διανύει τον τέταρτο μήνα της κύησης, ωστόσο φροντίζει συχνά πυκνά να επισκέπτεται το γιατρό της και να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα, μαζί συζητούν με τις ώρες για το πώς θα αντιμετωπίσουν την όλη κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα