Αποφασισμένη να πατάξει τον παράνομο τζόγο η αστυνομία

13:09 13/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Λουκέτο σε τρία υποστατικά στα οποία διεξαγόταν παράνομος τζόγος, έβαλε χθες η αστυνομία στη Λεμεσό, σε νέα επιχείρηση που συμμετείχαν μέλη του ΟΠΕ, της ΜΜΑΔ και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων και της αστυνομικής διεύθυνσης, στο πλαίσιο πάταξης του Περί Στοιχημάτων Νόμου, καθώς και παράνομων ιπποδρομιακών και κυνοδρομιακών στοιχημάτων.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης

Σωτηριάδης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν συνολικά 23 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 4 εκτυπωτές, το χρηματικό ποσό των 5,300 ευρώ, καθώς και αποδείξεις στοιχήματος κυνοδρομιών και ιπποδρομιακών στοιχημάτων, χωρίς άδεια.

Η αστυνομία, συνέχισε, ανέκρινε 6 πρόσωπα τα οποία εντοπίστηκαν εντός των υποστατικών να επιδίδονται σε ηλεκτρονικό τζόγο και τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα, ενόψει της συμπλήρωσης των αστυνομικών εξετάσεων,

Ο κ. Σωτηριάδης τόνισε πως “η αστυνομία θα συνεχίσει αυτές τις επιχειρήσεις, για πάταξη του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου και είναι αποφασισμένη να κλείσει αυτά τα παράνομα υποστατικά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα