Από αύριο ξεκινά ο αγώνας αντιμετώπισης των προβλημάτων, δήλωσε ο Γ. Ομήρου

12:38 24/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι εκλογές σήμερα τελειώνουν, ωστόσο, από αύριο θα πρέπει να ξεκινήσει η προσπάθεια και ο αγώνας αντιμετώπισης των προβλημάτων της χώρας, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, προσθέτοντας πως το Κίνημά του θα εξακολουθήσει να αγρυπνά και να γρηγορεί για μια καινούργια εθνική στρατηγική στο μεγάλο εθνικό θέμα.

Σε δηλώσεις του, μετά

την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο Ελένειο Δημοτικό Σχολείο, στη Λευκωσία, ο κ. Ομήρου είπε πως θα εξακολουθήσουν να αγρυπνούν και να γρηγορούν, για να βγει η οικονομία από τη δεινή οικονομική κατάσταση, την οποία έχει περιέλθει, με πολιτικές ανάπτυξης, δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και κοινωνική συνοχή.

«Θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε, να αγρυπνούμε και να γρηγορούμε, για τη στερέωση του κράτους και των θεσμών και την ανοικοδόμηση τους, για να υπάρχει η αναγκαία εμπιστοσύνη των πολιτών προς το πολιτικό και το πολιτειακό σύστημα», είπε.

Ο κ. Ομήρου συνεχάρη όλους τους δημόσιους λειτουργούς, αλλά και τους άνεργους επιστήμονες της Κύπρου, που στελεχώνουν τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Κύπρο.

Επίσης, συνεχάρη την κυπριακή αστυνομία και όλους όσοι συντελούν στο να εκφραστεί ο κυρίαρχος λαός μέσα σε δημοκρατικές συνθήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα