Απάτη κερματοδεκτών με ύποπτο υπάλληλο του Δήμου Πάφου

17:53 3/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Πάφου και της ρουμάνας υπαλλήλου του για υπόθεση επέμβασης στους δημοτικούς κερματοδέκτες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο, Νίκο Τσαππή, «υπάλληλος του Δήμου Πάφου συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για υπόθεση επεμβάσεων σε παρκόμετρα του Δήμου και κλοπής μέρους των εισπράξεων . Εκτός από τον υπάλληλο του Δήμου Πάφου

συνελήφθη και μία γυναίκα από τη Ρουμανία η οποία ήταν υπάλληλός του σε πρακτορείο στοιχημάτων που διατηρεί».

«Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η Ρουμάνα εμφανιζόταν πολύ συχνά σε τραπεζικά καταστήματα για κατάθεση μεγάλων ποσών σε κέρματα. Το γεγονός αυτό κίνησε υποψίες στον Δήμο, μετά και από φήμες που είχαν ήδη κυκλοφορήσει και δόθηκε εντολή στον εσωτερικό ελεγκτή για διερεύνηση της υπόθεσης», πρόσθεσε ο κ. Τσαππής.

«Από την έρευνα προέκυψαν στοιχεία που επιβεβαίωναν ότι υπήρχαν συστηματικές επεμβάσεις αγνώστων σε παρκόμετρα και η υπόθεση δόθηκε στην Αστυνομία. Χθες βράδυ, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο υπόπτων και τους έθεσε υπό κράτηση» πρόσθεσε ο κ.Τσαππής.

Keywords
Τυχαία Θέματα