Απάντηση Ν. Παπαδόπουλου στον Κ. Εκπρόσωπο

18:16 4/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με τρεις παρατηρήσεις απαντά στις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την καθυστέρηση στην πλήρωση των θέσεων στα νοσοκομεία, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι ο κ. Στεφάνου απέφυγε να σχολιάσει τον ισχυρισμό ότι ο νυν Υπουργός Οικονομικών ζήτησε να μην προχωρήσει η αποδέσμευση των επίμαχων θέσεων πριν να του δοθεί η ευκαιρία να τις επανεξετάσει.

Παρατήρησε

επίσης ότι ο Εκπρόσωπος ”απέφυγε επιμελώς να εξηγήσει γιατί οι υπάλληλοι του ΤΕΠΑΚ, του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Οργανισμού Ανάπτυξης Γης πληρώθηκαν κανονικότατα τους μισθούς τους, παρά του ότι δεν έχουν ακόμη εγκριθεί οι προϋπολογισμοί τους από τη Βουλή, ενώ οι υπάλληλοι του ΡΙΚ έμειναν απλήρωτοι”.

Ως τρίτη παρατήρηση αναφέρει ότι η Βουλή δεν δέσμευσε τις συμβάσεις αγοράς υπηρεσιών, με εξαίρεση συμβάσεις με συνταξιούχους, αλλά την εργοδότηση εκτάκτων.

Εκφράζει δε απολογίες στον κυπριακό λαό για την ταλαιπωρία που υφίσταται. ”Απολογούμαστε γιατί δεν τα καταφέραμε, παρ’ όλες τις προσπάθειες μας, να αποτρέψουμε την Κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια να οδηγήσει τις κυπριακές επιχειρήσεις, τα κυπριακά νοικοκυριά και την κυπριακή οικονομία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας”.

“Υποσχόμαστε όμως”, καταλήγει, “ότι θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα