Αντώνης Κανάκης: Γιατί κάνω τηλεόραση

12:02 28/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μουσικός παραγωγός, παρουσιαστής της πιο πετυχημένης σατιρικής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση,ο Αντώνης Κανάκης είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της showbiz.

O Αντώνης Κανάκης σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης,μιλά για την συνεργασία του με τον Αντ1 που αισίως κλείνει 15 χρόνια,την αγάπη του για την Θεσσαλονίκη,τον λόγο που κάνει

τηλεόραση,πως είναι στην προσωπική του ζωή καθώς και για το κεφάλαιο φιλία.

Kρατάει  χρόνια αυτή κολώνια”, Κανάκης – ΑΝΤ1. Τι σας κάνει να μένετε πιστός σε ένα κανάλι;
Τώρα που το σκέφτομαι, η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 έχει κλείσει αισίως τα 15 χρόνια. Χαίρομαι γι’ αυτό. Νομίζω ότι οι μακροχρόνιες συνεργασίες είναι μια σημαντική  και σπάνια υπόθεση. Αυτό που με κάνει να μένω πιστός σε ένα κανάλι, σε μια συνεργασία, είναι ο σεβασμός που το κανάλι δείχνει στη δουλειά μου, οι συνθήκες απόλυτης ελευθερίας στη δημιουργία και στο λόγο, η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη και στα δύσκολα.

Γενικά είστε πιστός στη ζωή σας;
Νομίζω ότι ναι, γενικότερα είμαι πιστός στη ζωή μου. Νομίζω ότι εκτιμώ τις καταστάσεις, τα πράγματα, τις συμπεριφορές και τους ανθρώπους που αξίζουν και μένω πιστός σε αυτά. Αλλά αυτό μάλλον δε θα το πω εγώ, είναι λίγο παράξενο έως και αστείο εδώ που τα λέμε να απαντάς εσύ ο ίδιος σε τέτοιες ερωτήσεις, γι’ αυτό τονίζω το «νομίζω».

Η αγάπη σας για την Θεσσαλονίκη είναι γνωστή. Ταξιδεύετε συχνά εκτός Θεσσαλονίκης;

Δεν ταξιδεύω όσο συχνά θα ήθελα είναι η αλήθεια και οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος είναι ο πρακτικός λόγος. Είμαι τόσο πολύ εγκλωβισμένος με τις δουλειές μου και ειδικά όταν η δουλειά σου εμπεριέχει υποχρεώσεις σε ζωντανές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, τότε ο εγκλωβισμός γίνεται ακόμα πιο μεγάλος. Για τον δεύτερο λόγο ευθύνομαι αποκλειστικά και αυτός είναι ότι πολλές φορές νιώθω να με έχει ρουφήξει τόσο πολύ η ρέγουλα και η ρουτίνα, αν θέλετε, των υποχρεώσεων, που όταν τελικά βρίσκομαι με κάποιο ελεύθερο χρόνο στα χέρια μου δε βρίσκω τη δύναμη ή τη διάθεση ή την όρεξη να ξεβολευτώ, να σηκωθώ και να οργανώσω ένα ταξίδι. Χάνω τόσο χρόνο με το να  σκέφτομαι αν θα το κάνω, αν θα πάω τελικά, ώστε μέχρι να το σκεφτώ έχει χαθεί όλος ο χρόνος που είχα στη διάθεσή μου και βέβαια όπως προείπα, γι’ αυτό ευθύνομαι ολοκληρωτικά εγώ.

Τι είναι αυτό που αγαπάτε περισσότερο στην Θεσσαλονίκη;
Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που αγαπάω στη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μου και τις περισσότερες φορές το σπίτι σου, επειδή δεν το διαλέγεις εσύ, δένεσαι μαζί του χωρίς πρώτα να έχεις αξιολογήσει τα χαρακτηριστικά του. Είναι σα να ρωτάς ένα παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα σε ένα σπίτι “τι αγαπάς περισσότερο μέσα στο σπίτι σου”. Δε θα σου πει κάτι συγκεκριμένο, προφανώς αγαπάει τα πάντα μέσα στο σπίτι του. Είναι μια ιδιαίτερη πόλη, ακόμα και γεωγραφικά αν θέλετε, αλλά και ιστορικά και είναι αναμφισβήτητα μια πανέμορφη πόλη.

Το Ράδιο Αρβύλα με ένα μοναδικό κι έξυπνο τρόπο, ανάμεσα σε άλλα σατιρίζει και καυτηριάζει την τραγική (οικονομικά) κατάστ

Keywords
Τυχαία Θέματα