Αντιδράσεις στην Ελλάδα για την παραίτηση του αρχηγού ΓΕΣ

15:42 25/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας, με αφορμή την παραίτηση του αρχηγού του ΓΕΣ κ. Κ. Ζαζιά, που αποδίδεται σε κομματικές παρεμβάσεις για τις κρίσεις στο στράτευμα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε δήλωση τους αναφέρουν ότι παρά του ότι η Ελλάδα

βιώνει μία μοναδική κρίση στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα, αν και η Περιοχή της Μεσογείου βρίσκεται στο κόκκινο, «η δίχρωμη πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ, προσπαθώντας προφανώς να «βολέψει ημετέρους» συνεχίζει να επενδύει στην «κομματική αξιοκρατία», αναγκάζοντας σε παραίτηση τον άξιο Αρχηγό Στρατού Στρατηγό Ζιαζιά».

Οι ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν εξηγήσεις από το ΥΕΘΑ και συζήτηση του ζητήματος στην Επιτροπή Εξωτερικών Άμυνας, αναφέροντας ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας που σκοπό έχουν να προασπίζουν την εθνική κυριαρχία πρέπει να πάψουν να λειτουργούν κάτω από καθεστώς κομματοκρατίας, ώστε η υφιστάμενη παράγκα στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων να πάψει να παράγει νέους «ΑΚΗΔΕΣ» και να κρύβει τους γνωστούς συνδαιτημόνες του»,

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι «δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά γύρω από το θέμα της παραίτησης του αρχηγού ΓΕΣ και η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει το λαό σχετικά με τις βαθύτερες αιτίες και τις αντιθέσεις που η παραίτηση εκφράζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα