Ανησυχία Οικολόγων για σύνδεση Κυπριακού με δανειακή σύμβαση

13:45 19/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η όποια σύνδεση της οικονομικής βοήθειας με το Κυπριακό, θα αποβεί μοιραία για τη χώρα μας, δηλώνει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, το οποίο καλεί τη μελλοντική Κυβέρνηση και όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, να αντιδράσουν δυναμικά.

Επικαλούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times, η οποία “προσπαθεί να περάσει με εκβιαστικό τρόπο τη λύση του Κυπριακού προβλήματος μέσα από την οικονομική βοήθεια

που θα δοθεί από την ΕΕ”, το Κίνημα Οικολόγων αναφέρει πως από καιρό προειδοποιούσε ότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, δηλαδή το κλείσιμο του Κυπριακού προβλήματος στη σκιά της οικονομικής κρίσης.

“Η δεινή οικονομική θέση στην οποία περιήλθε η Κύπρος με ευθύνη και της απερχόμενης Κυβέρνησης Χριστόφια, έχει υποσκάψει στα μάτια των ξένων τη διαπραγματευτική μας θέση”, αναφέρουν οι Οικολόγοι και προσθέτουν πως η όποια σύνδεση της οικονομικής βοήθειας με το Κυπριακό θα αποβεί μοιραία για τη χώρα μας.

Το Κίνημα καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, καθώς και τη μελλοντική Κυβέρνηση, “να αντιδράσουμε δυναμικά μπροστά σε ένα κίνδυνο εμπλοκής και διασύνδεσης της οικονομικής βοήθειας με το Κυπριακό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα