Ανανέωση κράτησης του υπόπτου – Αντιμέτωπος και με το αδίκημα της απόπειρας άμβλωσης

12:11 21/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ανανέωσε σήμερα το διάταγμα κράτησης του υπόπτου για το διπλό φόνο για άλλες οκτώ ημέρες, ενώ παράλληλα στα υπό διερεύνηση αδικήματα έχει συμπεριληφθεί και το αδίκημα της απόπειρας άμβλωσης σε σχέση με το κυοφορούμενο έμβρυο του θύματος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου Αρχηγείου Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός δήλωσε ότι ”ενώπιον της Αστυνομίας έχουν περιέλθει μαρτυρίες και τεκμήρια που ενισχύουν την υπόθεση ιδιαίτερα σε σχέση με τα τεκμήρια

που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου”.

Τόσο στη σκηνή του φόνου όσο και σε άλλα μέρη που σχετίζονται με τον ύποπτο, σημείωσε, εντοπίστηκαν αντικείμενα και έγγραφα για τα οποία εκτιμάται ότι θα προσθέσουν σημαντική μαρτυρία στο δικογραφικό φάκελο.

Επιπρόσθετα, συνέχισε, εκτιμάται ότι η ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του υπόπτου που βρίσκονται στα χέρια των ανακριτικών αρχών, αλλά και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων που εκκρεμούν, θα αποκρυσταλλώσουν μια καλύτερη εικόνα σε σχέση με την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

”Αναμένεται πέραν από τη λήψη ενός μεγάλου αριθμού καταθέσεων να πραγματοποιηθούν πρόσθετες έρευνες τόσο σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους προς εντοπισμό τεκμηρίων που σχετίζονται με την υπό διερεύνηση υπόθεση και ιδιαίτερα για εντοπισμό του φονικού όπλου που εξακολουθούμε να αναζητούμε”, συμπλήρωσε ο κ. Κατσουνωτός.

Keywords
Τυχαία Θέματα