Άλλαξε επάγγελμα; Από πετυχημένο μοντέλο,τώρα και πετυχημένος barman;

19:08 19/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αυτός ο άντρας πάντα ξέρει να προκαλεί!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ο Θεός του αξίωσε να είναι τέλειοι σε όλα. Με ότι και αν καταπιάνονται να στέφετε με απόλυτη επιτυχία.

Ένας από αυτούς είναι σίγουρα και ο Κύπριος καλλονός Ανδρέας Φαλάς. Ότι αγγίζει γίνεται χρυσό. Είναι νέος, ωραίος, επιτυχημένος, διάσημος, ανίκητος, αφού για χρόνια τώρα βρίσκεται την κορυφή εξου και κανείς μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να τον κατεβάσει από τον θρόνο που δικαιωματικά του ανήκει ,αυτόν του «εθνικού» μας μοντέλου !

Ο Κύπριος σταρ της πασαρέλας ξαναχτύπησε! Αυτήν την φορά όχι σε κάποια επίδειξη μόδας αλλά το Σάββατο που μας πέρασε απέδειξε ότι μπορεί εκτός από πετυχημένο μοντέλο να γίνει και πετυχημένος μπάρμαν!

Όχι, δεν άλλαξε επάγγελμα! Που να λέμε και την αλήθεια “ορκισμένες” Φαλ-ούσες, δεν θα σας κακόπεφτε ένας τέτοιος άνδρας ως μπάρμαν!

Για πλάκα πήγε πίσω από την μπάρα για να βάλει ποτά, και ρόκαρε όπως μόνο αυτός ξέρει..!

Ο Ανδρέας Φαλάς βρέθηκε στο Grand opening του Venue City στην Λάρνακα! Το Venue City είναι το νέο hit club της πόλης!

Με την είσοδο του στο μαγαζί προκάλεσε θόρυβο και αναστάτωση. Έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να ζηλέψει… και τον γυναικείο να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Ο Ανδρέας Φαλάς πάντα ανατρεπτικός ,έδινε τον καλύτερό του εαυτό από την θέση του barman, τα σφηνάκια είχαν την τιμητική τους και το θερμόμετρο χτυπούσε κόκκινο!

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα