ΑΗΚ: Εγκαίνια του Κέντρου Τηλεξυπηρέτησης Πελατών

20:05 1/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Σε μια σεμνή τελετή έγιναν σήμερα, 1η Νοεμβρίου 2011, τα εγκαίνια του Κέντρου Τηλεξυπηρέτησης Πελατών (ΚΤΠ) της ΑΗΚ το οποίο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που η ΑΗΚ προσφέρει στους πελάτες της.

Σκοπός του Κέντρου είναι να δώσει την ευχέρεια στην ΑΗΚ να εξυπηρετεί γρήγορα, ποιοτικά και αποτελεσματικά τους πελάτες της, προσφέροντας υπηρεσίες στο κοινό σε θέματα

Καταγραφής Ενδείξεων Μετρητών, Βλαβών/ Παραπόνων, επεξηγήσεις λογαριασμών, και σύντομα σε θέματα Νέων Αιτήσεων.

Σε ομιλία του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ κ. Χάρης Θράσου τόνισε πως η απόφαση της ΑΗΚ για δημιουργία του Κέντρου αυτού είναι μια έμπρακτη απόδειξη της σημασίας που ο Οργανισμός δίνει, στο σημαντικό θέμα της έγκαιρης και ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των πελατών του.

Το KΤΠ δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους πελάτες της ΑΗΚ, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση από ένα και μόνο σημείο επαφής με τον Οργανισμό. Η επαφή με τον πελάτη επιτυγχάνεται μέσω τηλεφώνου, τηλεομοιότυπου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαδικτύου. Σκοπός του ΚΤΠ μεταξύ άλλων είναι να αποσυμφορήσει τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών και τα Περιφερειακά Γραφεία της ΑΗΚ από τον όγκο των καθημερινών τηλεφωνημάτων κατευθύνοντας τα σ’ ένα εξειδικευμένο Κέντρο Πληροφόρησης και Επίλυσης προβλημάτων του.

«Η έγκαιρη ενημέρωση, η ποιοτική εξυπηρέτηση και η σωστή προσέγγιση προς τον πελάτη μας ήταν οι πυλώνες πάνω στους οποίους βασίστηκε η δημιουργία του έργου αυτού, ένα έργο που πραγματικά μας κάνει περήφανους όλους εμάς στην ΑΗΚ» πρόσθεσε σε δικό του χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ Δρας Στέλιος Στυλιανού.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν επιγραμματικά και οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το ΚΤΠ, οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

• Υπηρεσία Βλαβών και Παραπόνων – 1800

Σκοπός της υπηρεσίας αυτής είναι να προσφέρει πλήρη και ποιοτική τηλεφωνική ανταπόκριση κατά τη διάρκεια μεγάλων βλαβών που δημιουργούν εκτεταμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση καθώς και στις καθημερινές μεμονωμένες βλάβες στο δίκτυο της ΑΗΚ, σε διάφορα υποστατικά πελατών και στον οδικό φωτισμό. Επιπρόσθετα καταγράφονται οποιεσδήποτε παρατηρήσεις σχετικά με το δίκτυο της ΑΗΚ όπως κλαδέματα, προβλήματα στον οδικό φωτισμό, κλπ. Τα τηλεφωνήματα διοχετεύονται μέσω του παγκύπριου τετραψήφιου τηλεφωνικού αριθμού 1800 στο ΚΤΠ, σε Λειτουργούς Εξυπηρέτησης Πελατών όπου καταγράφονται ηλεκτρονικά και στη συνέχεια διοχετεύονται στα συνεργεία επιφυλακής/βλαβών των Περιφερειών για επίλυση.

• Υπηρεσία Λογαριασμών – 1801

Καλώντας τον παγκύπριο τετραψήφιο αριθμό 1801 οι πελάτες της ΑΗΚ μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό τους όπως το υπόλοιπο του λογαριασμού, πληροφορίες για τρόπους εξόφλησης λογαριασμών, για συνδέσεις, επανασυνδέσεις/αποσυνδέσεις/μεταβιβάσεις κλπ. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να δοθούν είτε αυτοματοποιημένα πληκτρολογώντας τον αριθμό λογαριασμού είτε μέσω Λειτουργού του Κέντρου Τηλεξυπηρέτησης.

• Υπηρεσία Νέων Αιτήσεων – 1802

Keywords
Τυχαία Θέματα