Medochemie: Δίπλα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή ύψους Κυριάκο Ιωάννου

18:05 1/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Σε κάθε άλμα προς την κορυφή … πάντα υπάρχει ένας «στυλοβάτης». Σε στηρίζει… σου δίνει δύναμη και εσύ προχωράς… ανεβαίνεις μέχρι να φθάσεις στο υψηλότερο σημείο.

Σε κάθε άλμα, του παγκόσμιου πρωταθλητή ύψους Κυριάκου Ιωάννου, η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie,  θα είναι για τα επόμενα χρόνια δίπλα του, χορηγός και υποστηρικτής του.

Γιατί η εταιρεία, πιστεύει στην ανάδειξη και υποστήριξη των προτύπων που ενισχύουν, τα ιδανικά, τις σωστές αρχές και τις αληθινές αξίες της κοινωνίας.

Κάνει

πράξη την εταιρική κοινωνική της ευθύνη… στηρίζοντας τον παγκοσμιονίκη στον δύσκολο και απαιτητικό δρόμο του πρωταθλητισμού. Ο νέος μεγάλος στόχος του Κυριάκου Ιωάννου, είναι η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο .

Με την ευχή να κατακτά  «νέα ύψη», πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στις εγκαταστάσεις της Medochemie, η παράδοση της χορηγίας.

Rupan Max… με Κυριάκο Ιωάννου

 

Ο πρωταθλητής ύψους, που κατάφερε να συγκινήσει όλη την Κύπρο και μας έκανε υπερήφανους με τις παγκοσμίου επιπέδου διακρίσεις του, τη συνέπεια και το ήθος του, εμφανίζεται  από τα μέσα Οκτωβρίου, ως το πρωταγωνιστικό πρόσωπο, στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Medochemie, για το νέο αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό Rupan Max.

Τα γυρίσματα της διαφήμισης διήρκεσαν πάνω από δέκα ώρες, αλλά το άψογο αποτέλεσμα δικαίωσε όλη την ομάδα παραγωγής, όπως και τον ίδιο τον αθλητή.

Ο αγαπημένος άλτης του ύψους υποδύεται δύο ρόλους. Στον ένα τον εαυτό του και στον άλλο τον προπονητή, που παρακολουθεί την προσπάθεια του από τις κερκίδες του σταδίου… συμμερίζεται την αγωνία του, στεναχωριέται με το αποτυχημένο άλμα του και τελικά πανηγυρίζει με την επιτυχία του.

«Κάνε την υπέρβαση… ξεπέρασε τον εαυτό σου»… ακούμε τον Κυριάκο Ιωάννου να λέει, στο τέλος της διαφήμισης.

Λόγια ενός πρωταθλητή που γνωρίζει, πως ο δρόμος προς την κορυφή δεν είναι ποτέ εύκολος. Είναι μία διαδρομή χωρίς όρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα