Αυστηρά μέτρα για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Σαχτάρ

13:05 6/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας με στόχο να αποφευχθούν οποιαδήποτε έκτροπα μετά τη λήξη του αποψινού αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Σαχτάρ θα λάβει η Αστυνομία, όπως ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος Μιχάλης Κατσουνωτός.

«Η Αστυνομία με αφορμή τον αποψινό αγώνα θα πάρει αυστηρά μέτρα σε σχέση με τυχόν πανηγυρισμούς των οπαδών της ομάδας του ΑΠΟΕΛ για την επιτυχία της ομάδας τους» δήλωσε στο ΚΥΠΕ

ο Μιχάλης Κατσουνωτός.

Όπως ανέφερε, «η έντονη παρουσία της Αστυνομίας τόσο στο γήπεδο όσο και σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας θα έχει να κάνει μόνο με τη διευκόλυνση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για τη διακίνηση και μετάβαση τους από και προς το γήπεδο και τυχόν πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα».

Ο κ. Κατσουνωτός ξεκαθάρισε παράλληλα ότι η Αστυνομία δεν πρόκειται να ανεχτεί το παραμικρό έκτροπο, επισημαίνοντας ότι τα μέλη της δύναμης θα λειτουργήσουν με τρόπο που να αποφευχθούν περιστατικά παρόμοια με αυτά που συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Ζενίτ.

«Τα μέλη της Αστυνομίας έχουν σαφείς οδηγίες από τον Αναπληρωτή Αρχηγό της δύναμης να επιδείξουν αποφασιστικότητα και δυναμισμό σε περίπτωση που κάποιοι επιχειρήσουν να παρεκτραπούν» πρόσθεσε.

Σημείωσε τέλος ότι η Αστυνομία αναμένει ότι θα επικρατήσει η λογική και η νηφαλιότητα και ότι κανένας δεν θα αμαυρώσει το εορταστικό κλίμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα