Tο νέο Dacia Sandero Stepway προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση σε ανώμαλο οδόστρωμα

08:36 11/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το νέο Dacia Sandero Stepway προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση σε ανώμαλο οδόστρωμα.

Η Dacia στη προσπάθεια της να αυξήσει το μερίδιο που κατέχει στην ευρωπαϊκή αγορά το μοντέλο της Sandero, δημιούργησε μια νέα εκδοχή που φέρει την ονομασία Stepway. Παράλληλα εφήρμοσε ένα ευρύ πρόγραμμα αναβαθμίσεων και αλλαγών για το συγκεκριμένο προϊόν της.

Συγκεκριμένα το ανανεωμένο Dacia Sandero Stepway έχει αυξημένο ύψος κατά 4 εκ. σε σχέση με το βασικό μοντέλο Sandero. Άμεσο αποτέλεσμα είναι η αύξηση του ποσοστού της ορατότητας για τον οδηγό και τους επιβάτες, καθώς η ευκολότερη πρόσβαση σε ανώμαλο οδόστρωμα περιορισμένης δυσκολίας.

Ευπρόσδεκτη είναι και η νέα σχεδίαση στο εσωτερικό. Πλέον διαθέτει νέο ταμπλό με χρωμιωμένα πλαίσια αεραγωγών, εργονομικά χειριστήρια, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα, ποιοτικές επενδύσεις καθισμάτων, λεπτομέρειες στο τιμόνι στα υποβραχιόνια των θυρών κ.α.

Στον βασικό εξοπλισμό μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ράγες οροφής, ποδιά προφυλακτήρα σε χρώμιο σατινέ, μαύρα προστατευτικά θόλων, τροχοί 16? και προβολείς ομίχλης.

Εξοπλίζεται με κινητήρα ντίζελ 1.5 ο οποίος αποδίδει ισχύ 90 ίππους. Η ροπή είναι υψηλή όπως σε όλους τους πετρελαιοκινητήρες και ανέρχεται στα 22,4 χλγμ. Το τυπικό τεστ επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 11,8΄΄ και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 167 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή η μέση κατανάλωση είναι 4 λίτρα ντίζελ/100χλμ.

Οι εκπομπές CO2 είναι 105 γραμ./χλμ. οπότε τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας διαμορφώνονται στα 95 ευρώ. Κυκλοφορεί καθημερινά στον πράσινο δακτύλιο. Ο τιμοκαταλογος ξεκινα από τα 11.650 ευρώ, συμπεριλαμβάνεται το όφελος της απόσυρσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα