To Opel Adam κέρδισε το βραβείο σχεδίασης «red dot»

23:48 16/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

To νέο μοντέλο Opel Adam απέσπασε το βραβείο «red dot design award». Είναι το τέταρτο μοντέλο της μάρκας που κερδίζει σε αυτόν τον διαγωνισμό από το 2009. Ανάλογες διακρίσεις έχουν ήδη κατακτήσει τα Insignia, Astra Sports

Tourer και Astra GTC.

Φέτος, οι υποψηφιότητες για το βραβείο «red dot» ήταν περισσότερες από ποτέ. Χίλιες οκτακόσιες εξήντα πέντε εταιρείες και σχεδιαστές από 54 χώρες υπέβαλαν στην κριτική επιτροπή προς εξέταση συνολικά 4.662 προϊόντα σε 19 κατηγορίες. Το βραβείο στο Opel Adam θα απονεμηθεί επίσημα σε εορταστικό γκαλά την 1η Ιουλίου 2013 στο Aalto Theater στο Έσν της Γερμανίας.

To Opel Adam θεωρείται από τα μοντέλα που προσφέρουν πολλές επιλογές στον αγοραστή στον τομέα της εμφάνισης και του εξοπλισμού.

Ανακοινώθηκε ότι προσφέρει περισσότερες από 61.000 επιλογές για την εμφάνιση του εξωτερικού και σχεδόν 82.000 επιλογές για τη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου. Επίσης, στη γκάμα του υπάρχουν δώδεκα αποχρώσεις αμαξώματος, 31 διαφορετικά σχέδια ζαντών, λεπτομέρειες, όπως διαφορετικές επενδύσεις οροφής με φωτισμό LED κ.α.

Ανάλογα με την έκδοση διαθέτει νέα συστήματα επικοινωνίας καθώς και τεχνολογίες που μέχρι πρότινος αποτελούσαν αποκλειστικότητα μοντέλων ανώτερων κατηγοριών, τονίζεται στην ανακοίνωση. Διαθέτει την τελευταία γενιά υποβοήθησης στο παρκάρισμα (Park Assist), θερμαινόμενο τιμόνι, ενσωματωμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα