Το συγκινητικό μήνυμα του τραγικού πατέρα του 8χρονου

Ο 8χρονος Μάρτιν Ρίτσαρντ είναι ένα από τα 3 θύματα της φονικής επίθεσης στη Βοστώνη

Ο πατέρας του μικρού Μάρτιν βρήκε το κουράγιο και απευθύνθηκε στον κόσμο, μιλώντας στην Boston Globe για τον αγαπημένο του γιο που έχασε τη ζωή του άδικα, μόλις στα οκτώ του χρόνια, ενώ τον περίμενε με χαρά να τερματίσει στον μαραθώνιο της Βοστόνης.

«Ο αγαπημένος μου γιος Μάρτιν, πέθανε από τραύματα που υπέστη στην επίθεση της Βοστώνης. Η σύζυγός και η κόρη μου αναρρώνουν καθώς

υπέστησαν σοβαρό τραυματισμό. Ευχαριστούμε την οικογένειά μας και τους φίλους μας και όσους γνωρίζουμε, ακόμα και όσους δεν γνωρίζουμε. Τους ευχαριστούμε για τη σκέψη και τις προσευχές τους. Τους ζητώ να συνεχίσουν να προσεύχονται για την οικογένειά μου και τη μνήμη του Ρίτσαρντ. Ζητώ επίσης την υπομονή και τη διακριτικότητά σας, ενώ προσπαθούμε να ανακάμψουμε σε στιγμές πένθους. Σας ευχαριστώ», είπε στην εφημερίδα ο Μπιλ Ρίτσαρντ.

Ο γιος του βρισκόταν με την αδελφή και την μητέρα τους στην γραμμή τερματισμού, περιμένοντας τον πατέρα τους να ολοκληρώσει την διαδρομή του. Όμως, η έκρηξη έκοψε απότομα τον ενθουσιασμό και οδήγησε τον μικρό στον θάνατο και την αδελφή και την μητέρα του στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ενώ λέγεται πως η αδελφή του έχει χάσει το πόδι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα