«Summer is Cyprus 2013» η νέα καμπάνια του ΠΑΣΥΞΕ

16:17 30/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με στόχο να γίνει η Κύπρος ισχυρή τουριστική δύναμη, ο ΠΑΣΥΞΕ εγκαινιάζει νέα καμπάνια με τίτλο «Summer is Cyprus 2013». Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εκστρατεία στοχεύει στην επένδυση στον τουρισμό, προσφέροντας ελκυστικές τιμές, εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες, αποτελεσματικές συνεργασίες με το εξωτερικό και ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

Οπως αναφέρεται, το νέο σχέδιο ανάπτυξης

του τουρισμού δημιουργήθηκε από τους συνδέσμους ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ και από διευθυντικά στελέχη διαφόρων ξενοδοχειακών μονάδων σε συνεργασία με ειδικούς καθηγητές στα θέματα Διαχείρισης Κρίσεων και Επικοινωνίας.

Το στρατηγικό πλάνο της καμπάνιας «Summer is Cyprus 2013» θα διεκπεραιωθεί με δράσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες όπως: ελκυστικά πακέτα σε ξένους και εγχώριους τουρίστες με τις χαμηλότερες τιμές, διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών του τουρισμού, ανάπτυξη δεξιοτήτων του ανθρωπίνου δυναμικού που απασχολείται στον κλάδο, φιλοξενία ξένων δημοσιογράφων διεθνούς εμβέλειας για επίτευξη θετικής και άρτιας δημοσιότητας στα ΜΜΕ εξωτερικού, συνεργασίες για βελτιστοποίηση ταχύτητας σε θέματα visas, συντονισμό με ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες κρουαζιέρας, όπως και μεταφορικές εταιρείες για την αποκατάσταση της εικόνας της Κύπρου και της ανάδειξης των ανταγωνιστικών της πλεονεκτημάτων (παραλίες, αρχαιολογικοί χώροι, μαρίνες).

Επίσης, θα γίνει προσπάθεια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και συνεργασία με το Yπουργείο Eξωτερικών καθώς επίσης και με τις πρεσβείες των χωρών που βρίσκονται στο νησί με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Ζαχαρίας Ιωαννίδης ανέφερε ότι ο τουριστικός κλάδος αποτελεί έναν από τους πιο παραγωγικούς τομείς της κυπριακής οικονομίας και αποτελεί επιτακτική ανάγκη να επενδύσουμε και να καταστήσουμε τον τουρισμό ισχυρότερο από ποτέ ώστε να οδηγήσει στην ανάκαμψη της χώρας.

Βασικά εργαλεία στην υποστήριξη της καμπάνιας θα είναι τα νέα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest κ.λπ., μέσω των οποίων θα αναρτάται σχετικό υλικό με στόχο τους δυνητικούς επισκέπτες της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα