Δωρεάν στάθμευση από το Δήμο Λάρνακας στο εμπορικό κέντρο

15:27 30/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δωρεάν στάθμευση στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο της πόλης, προσφέρει στους δημότες του από σήμερα Μεγάλη Τρίτη μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου, ο Δήμος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας «καλεί τους δημότες και τους επισκέπτες να κάνουν τα ψώνια τους στο Εμπορικό Κέντρο, της πόλης, προσφέροντας τους δωρεάν στάθμευση στους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης, παρκόμετρα και μετρητές στο Εμπορικό

Κέντρο της πόλης. Η δωρεάν στάθμευση αρχίζει από σήμερα Μεγάλη Τρίτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα».

Εξάλλο, ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι με την ευκαιρία της Εορτής του Πάσχα οι Δημοτικές Υπηρεσίες θα είναι κλειστές ή θα λειτουργούν με περιορισμένο ωράριο.
Συγκεκριμένα τα Κεντρικά Γραφεία και οι άλλες Δημοτικές Υπηρεσίες θα είναι κλειστές αύριο Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, τη Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου και τη Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου.

Η Δημοτική Λιανική Αγορά θα παραμείνει ανοικτή από τη Μεγάλη Πέμπτη 3 Μαΐου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο 4 του μήνα ενώ την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου θα λειτουργήσει κανονικά.

Η Χονδρική Αγορά θα παραμείνει ανοικτή τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο και θα ανοίξει και πάλι την επόμενη Τετάρτη 8 Μαΐου μετά τις 13.30 το μεσημέρι. Η Λαϊκή Αγορά θα λειτουργήσει το Μεγάλο Σάββατο στον καθορισμένο χώρο.
Η Τροχονομική Υπηρεσία θα εργάζεται μόνο για περιπολίες τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Το Γραφείο Είσπραξης Εξωδίκων προστίμων θα είναι κλειστό από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα.

Η Υπηρεσία Αποκομιδής Σκυβάλων θα παραμείνει κλειστή τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ θα λειτουργήσει κανονικά τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, γι αυτό οι ένοικοι των υποστατικών από τα οποία η συλλογή σκυβάλων διεξάγεται Τετάρτη, Σάββατο και Δευτέρα, καλούνται να αφήσουν τα σκύβαλα τους την επόμενη καθορισμένη μέρα συλλογής τους.
Ο χώρος σκυβάλων παρά την Κοινότητα Τερσεφάνου, που χρησιμοποιείται για την εναπόθεση αδρανών υλικών και μπάζων, θα παραμείνει κλειστός λόγω δημοτικών αργιών τη Μεγάλη Τετάρτη και από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Καλούνται οι ιδιοκτήτες των φορτηγών, ημιφορτηγών και διπλοκάμπινων όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για μεταφορά των αδρανών υλικών και μπάζων στο χώρο σκυβάλων από την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα