Oι δύσκολες ώρες της Ντέσσυ Κουβελογιάννη

14:03 5/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μια ανάρτηση  που έκανε πριν από λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο  facebook  η Ντέσσυ  Κουβελογιάννη  μας έκανε να επικοινωνήσουμε μαζί της, για να μάθουμε τι ακριβώς της συμβαίνει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Ντέσσυ έγραψε ένα μήνυμα στο οποίο εξηγούσε ότι δεν έχει το κουράγιο να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της, που ήταν στις 20 Αυγούστου. Συνεχίζοντας εξηγούσε πως βιώνει μια πολύ μεγάλη απώλεια μιας και «έχασε» ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Δείτε την ανάρτηση της

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Ντέσσυ, την άκουσα

λυπημένη και καταβεβλημένη.  Στην ερώτηση μου για το τι ακριβώς έχει συμβεί μου απάντησε:

«Έφυγε η φίλη μου η Βίκυ…»

Αμέσως κατάλαβα ποια είναι η Βίκυ, που για την Ντέσσυ ήταν και είναι  κάτι πολύ παραπάνω από φίλη  ή αδελφή. Η Ντέσσυ την είχε παντρέψει και της είχε βάφτισει  το  κοριτσάκι της. Θυμήθηκα πως  σε κουβέντες που κάναμε σε κάποια διαλείμματα από τη δουλειά μου έλεγε: «με τη Βίκυ συνεννοούμαστε με τα μάτια… δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα».

Θυμάμαι επίσης πως όταν η Ντέσσυ μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα μου έλεγε ότι η μόνη που μπορούσε μέσα δέκα λεπτά να της αλλάξει  τη διάθεση όταν η Βίκυ! Η Βίκυ λοιπόν στις 30 Αυγούστου, τα ξημερώματα, «έφυγε» από την ζωή από την επάρατη νόσο.

Το τελευταίο πράγμα  που μου είπε η Ντέσσυ ήταν:

«Κάθε μέρα μετά την κηδεία τα πράγματα είναι χειρότερα…» .

 Έλενα Πολυκάρπου

Keywords
Τυχαία Θέματα