Kυριάκος Πελεκάνος: Δείτε φώτο από την παρουσία του στο DanSing For You,να απολαμβάνει την καλή του!

12:05 1/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Όπως πρώτο το Onlycy.com  έγραψε,τον Κυριάκο Πελεκάνο είδαμε  στον ημιτελικό του  DanSing For You!Ο γοητευτικός γυμναστής που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά της δημοφιλούς παρουσιάστριας Χριστιάνας Αριστοτέλους καθόταν στο κοινό της εκπομπής.Το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας με την σχέση του με την παρουσιάστρια του Mega.Ο νέος σύντροφος την παρουσιάστριας παρακολουθούσε προσεχτικά τα όσα διαδραματίζονταν καθ΄όλη την διάρκεια της εκπομπής θαυμάζονταν την αγαπημένη του.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι το νέο πολυσυζητημένο

πρόσωπο της εγχώριας showbiz εξαιτίας βέβαια της σχέσης του με την Χριστιάνα.

Στο ενεργητικό του 32χρονου  γυμναστή περιλαμβάνονται σχέσεις και με άλλες επώνυμες κυρίες, όπως με την Σταρ Κύπρος 2001, Δήμητρα Ελευθερίου και  με την γνωστή διαιτολόγο-διατροφολόγο, Αλεξία Ποταμίτου.

Ο εδώ και λίγο καιρό σύντροφος της γυμναστής Κυριάκος Πελεκάνος βρέθηκε στις θέσεις του κοινού και την απόλαυσε να παρουσιάζει το φιλανθρωπικό σόου. Αστραπιαία με το που έφτασε εκεί  έγινε το gossip της βραδιάς καθώς κανείς δεν περίμενε πως το ζευγάρι τόσο σύντομα θα έδειχνε πως πλέον δεν κρύβει την σχέση του. Καθόλη την διάρκεια της βραδιάς της χαμογελούσε και την χειροκροτούσε περιγράφει άνθρωπος που βρέθηκε εκεί.

Στα διαλείμματα ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί μεταξύ τους. «Δεν πλησίασαν σε καμία στιγμή ο ένας τον άλλο. Δεν ήθελαν προφανώς να τους βγάλουν κοινές φωτογραφίες.

Ήξεραν πως οι φωτογράφοι περίμεναν το συγκεκριμένο κλικ αλλά δεν τους έκαναν την χάρη» προσθέτει το ίδιο άτομο. Ακόμα και μετά το τέλος του φιλανθρωπικού σόου έφυγαν χωριστά και δεν συναντήθηκαν ούτε για καληνύχτα. «Η παρουσιάστρια έφυγε από την πίσω πόρτα και ο γυμναστής από την κανονική είσοδο».

Keywords
Αναζητήσεις
πελρκανοσ γμαστησ κυπροδ,
Τυχαία Θέματα