H4what μια performance του Λούκα Βαλέβσκi

12:37 3/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Όνειρο… Μια ζωή και ένας συνεχής αγώνας για να βρω τον εαυτό μου.
Ποιοι είναι οι άλλοι που εισβάλουν σε μένα και ποιος είναι αυτός που με κοιτάει κατάματα στον καθρέφτη;…

Η θεατρική ομάδα ΜΙΤΟΣ παρουσιάζει το H4what, μια ιδέα του Λούκα Βαλέβσκι σε συνεργασία με τη θεατρολόγο Κωνσταντίνα Peter. Η performance είναι εμπνευσμένη από το έργο του ντοκυμαντερίστα Werner Herzog και ενός ονείρου. Το H4what θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο, στο Παλιό Ξυδάδικο στη Λεμεσό – η έδρα του ΜΙΤΟΣ

-, για επτά παραστάσεις.

Το H4what αποτελεί συνέχεια της δουλειάς του Λούκα Βαλέβσκι και της σκηνογράφου Katarzyna Pol με τίτλο H2011 που παρουσιάστηκε πριν δύο χρόνια στο Φεστιβάλ Χορού/ Κίνησης και Παραστατικών Τεχνών NO_BODY το 2011 στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ. Η σειρά αυτών των παραστάσεων διαπραγματεύονται πως η αυστηρά προσωπική θεματολογία μπορεί να εκφραστεί επί σκηνής.

Η δράση της παράστασης εκτυλίσσεται ως μια διαδρομή ενός ονείρου, με προβολή σκέψεων, λέξεων, ήχων και συμβόλων, μέσα από μια σειρά εικόνων της ανθρώπινης φιγούρας. Μέσα από μια σειρά προβληματισμών. Αν η κατάσταση του ανθρώπου βρίσκεται μέσα σε ένα πολιτισμό που καταρρέει, πόσο χώρο έχει το προσωπικό όνειρο. Πόσο αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι πρέπει να είμαστε, ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για αυτό.
Συντελεστές
Μια performance του Λούκα Βαλέβσκι σε συνεργασία με τη θεατρολόγο Κωνσταντίνα Peter. Τεχνική Υποστήριξη Αλεξάντερ Γιότοβιτς. Παραγωγή ΜΙΤΟΣ.

Πληροφορίες
21, 22, 23, 25, 28, 29, 30 Νοεμβρίου 2013. Στις 20:30. Παλιό Ξυδάδικο, Γενεθλίου Μιτέλλα 34, Λεμεσός. Κρατήσεις 97 879793. Είσοδος 8€.

Keywords
Τυχαία Θέματα