Κωστόπουλος-Μπαλατσινού: Οι αποκαλύψεις για Ματέο

Από την Άννα Τσιάλτα:

Με αφορμή την... οικογενειακή έξοδο της Ελένης Μενεγάκη με παιδιά και Ματέο Παντζόπουλο, οι κουμπάροι Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος προχώρησαν σε αποκαλύψεις για τον σύντροφό της. Εξάλλου, το ζευγάρι γνωρίζει τον Ματέο/Μάκη/Μαθιό εδώ και 20 χρόνια, ενώ ήταν αυτοί που τον σύστησαν στην Ελένη, το μοιραίο εκείνο καλοκαίρι. Τότε, που η Τζένη μαζί με την

πάλαι ποτέ κολλητή της επισκέφτηκαν για πρώτη φορά τα Άχλα και η Ελένη γνώρισε τον Παντζόπουλο. «Είναι ένα τρομερά καλό παιδί. Όταν λέω παιδί, εννοώ παιδί. Αυτό που έχει φτιάξει στην Άνδρο είναι καταπληκτικό, επειδή τον ξέρω πολύ πριν το φτιάξει, έχουμε συναντηθεί σε κάτι γάμους στο νησί. Είναι ένας άνθρωπος ανοιχτή καρδιά. Μόλις σε δει θα σε αγκαλιάσει, θα σε σηκώσει! Ακόμα και μετά τον χωρισμό του από την Δωροθέα Μερκούρη, κρατά φιλική σχέση μαζί της, δεν είναι άνθρωπος που κρατά κακίες», είπε για το αγόρι της κουμπάρας η Μπαλατσινού.

Και τη σκυτάλη της... αγιογραφίας Ματέο πήρε ο Κωστόπουλος. «Ο Μάκης έχει πολύ χιούμορ και τον γουστάρουν όλοι οι φίλοι του. Είναι άνθρωπος της καλής χαράς. Άμα κάτσεις μαζί του, περνάς καλά. Τώρα εξ αιτίας της δημοσιότητας μπορεί να τον δεις λίγο ξινισμένο, γιατί δεν ξέρει τι να κάνει», είπε, ενώ τον παραδέχεται για τη στάση που κρατά δίπλα στην Ελένη. «Το γεγονός ότι δεν είπε ποτέ μια λέξη και δεν "τιτίβισε" για τη σχέση του με την Ελένη και για όλα όσα λένε, δείχνει ότι είναι πολύ ώριμος», σχολίασε, ενώ μάς εξήγησε και πώς έχει το όνομά του. «Δεν λέγεται Ματέο, λέγεται Μάκης. Εμείς τον γνωρίσαμε ως Μάκη κι έτσι θα μας μείνει. Στην Άνδρο, που τον "γουστάρουν" πολύ σαν άνθρωπο, όταν ήταν μικρός τον φώναζαν "Μαθιό"». Αυτά είπε το τηλεοπτικό ζευγάρι για τον κουμπάρο, που τελικά από ό,τι δείχνουν τα πράγματα αγαπάει πολύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα