80χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε 13χρονη

12:52 3/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ογδοντάχρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε 13χρονη στη Λάρνακα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε αργότερα στην Αστυνομία, την περασμένη Κυριακή, ο ηλικιωμένος άντρα προσέγγισε την ανήλικη, η οποία βρισκόταν μαζί με δυο ανήλικους φίλους στο πάρκο της Πλατείας Βασιλέως Παύλου στη Λάρνακα. Οι μικροί έπαιζαν την στιγμή που ο 80χρονος την πλησίασε δίνοντας της 50 ευρώ για να τον ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να τις προσφέρει ερωτικά χάδια και παγωτό. Με δόλωμα

το παγωτό προσπάθησε να παρασύρει την ανήλικη, η οποία αμέσως του αρνήθηκε.

Την σκηνή παρακολούθησε ένας άλλος πολίτης ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και ανέλαβε δράση συλλαμβάνοντας τον ηλικιωμένο.

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Μετά από την καταγγελία της ανήλικης, στην παρουσία της μητέρας της, φαίνεται πως ο 80χρονος άντρας προσπάθησε ξανά να προσεγγίσει την μικρή στις 29 Ιουνίου και να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά χωρίς όμως και πάλι να τα καταφέρει.

Οι ανακριτές συνεχίζουν την έρευνα για την εξακρίβωση της υπόθεσης αφού ο ηλικιωμένος αρνείται κατηγορηματικά το εν λόγο γεγονός παραθέτοντας τη δική του εκδοχή. Σύμφωνα με τον ίδιο, παραδέχεται ότι πλησίασε την 13χρονη για να της προσφέρει παγωτό πράττοντας το ίδιο και για τους φίλους της.

Ο 80χρονος βρίσκεται στα κρατητήρια μέχρι την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα