2 εκατ. ευρώ οι εξοικονομήσεις του Δ. Πάφου εντός του 2013

12:18 10/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Σε εξοικονομήσεις που αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ εντός του 2013 κατάφερε να προχωρήσει ο Δήμος Πάφου σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα.

Ο κ. Βέργας σημείωσε, ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ, πως δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα ελλείψεων ρευστότητας στον Δήμο αν και υπήρξαν δυσκολίες όπως παραδέχτηκε.

Πρόσθεσε ωστόσο, πως με συνεχή διαχείριση η κατάσταση αρχίζει να ομαλοποιείται και ο Δήμος είναι σε θέση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες να προχωρήσει σε δανεισμούς

για να εκτελέσει το αναπτυξιακό της πρόγραμμα.

Για το 2014 ο κ. Βέργας είπε, ότι οι προτεραιότητες της τοπικής αρχής είναι η εκτέλεση των έργων της ανάπλασης του εμπορικού κέντρου και της πλατείας Κέννεντυ μέσω των διαρθρωτικών ταμείων.

Είπε ωστόσο πως πέραν των μεγάλων έργων που προωθούνται , η τοπική αρχή μέσα και από άλλες εξοικονομήσεις θα προσπαθήσει να εκτελέσει μικρά έργα υποδομής και στις συνοικίες αλλά και σε κεντρικά σημεία της πόλης, με στόχο τον ευπρεπισμό της εικόνας της πόλης και της καλαισθησίας της περιοχής.

Θα αξιοποιηθεί περαιτέρω συνέχισε « η δημοτική περιουσία κι όλες οι δυνατότητες που έχει ο Δήμος που είναι τεράστιες» όπως επεσήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα