13χρονοι διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού

15:40 12/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το μήνυμα ότι οι γονείς έχουν μεγάλη ευθύνη και οφείλουν να ασκούν έλεγχο στα ανήλικα παιδιά τους, έστειλε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, με αφορμή τον εντοπισμό δυο 13χρονων σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού.

Σε δηλώσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι, στο πλαίσιο εκστρατείας του ΟΠΕ Λεμεσού, έγινε έλεγχος σε νυχτερινό κέντρο, όπου εντοπίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι δυο ανήλικοι.

Οι 13χρονοι μεταφέρθηκαν

στο τμήμα και ακολούθως κλήθηκαν οι κηδεμόνες τους, όπου έγιναν οι ανάλογες συστάσεις και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Εξάλλου, στην Αστυνομία κλήθηκε και ο 36χρονος ιδιοκτήτης του κέντρου, ο οποίος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.

“Το σημαντικό μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε, πέραν από τη διερεύνηση της υπόθεσης που θεωρείται σοβαρή, είναι πως οι κηδεμόνες, οι γονείς, πρέπει να ελέγχουν και να ασκούν έλεγχο στα παιδιά τους, ιδιαίτερα όταν είναι ανήλικοι”, είπε ο κ.Αγγελίδης, προσθέτοντας πως “από πλευράς δικής μας, θα συνεχίσουμε αυτούς τους ελέγχους γιατί έχουμε κάποιες πληροφορίες ότι σε κάποια κέντρα, όχι μόνο στη Λεμεσό, αλλά και σε άλλες επαρχίες, βρίσκονται ανήλικοι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα