Η Coca-Cola Spain πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα Instagram App για Android, πριν την Instagram

19:17 23/3/2012 - Πηγή: Gugoo


Απο τις πρώτες μέρες ίδρυσης της Coca-Cola Company η λέξη «καινοτομία» αποτελεί ένα απο τα συστατικά στοιχεία της εταιρικής της κουλτούρας. Οι κατα καιρούς CEO της Coca-Cola Company έχουν δηλώσει ότι θέλουν η εταιρεία τους να είναι διεθνές πρότυπο σε θέματα marketing. Έτσι, βλέπουμε την εταιρεία να είναι απο τις πρώτες που χρησιμοποίησαν κάθε νέο Social network,

όπως το G+, το Pinterest και το Tumblr.

Αυτή τη φορά όμως  η εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο!

Όλοι γνωρίζουμε την πολύ επιτυχημένη εφαρμογή για iPhone, εν ονόματι «Instagram». Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μή ύπαρξη εφαρμογής Instagram για Android έρχεται να λύσει…η Coca-Cola. Η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή τύπου Instagram για Android κινητά, με όνομα «Smile World».

Το layout της εφαρμογής μοιάζει πολύ με εκείνο της πρωτότυπης εφαρμογής Instagram. Έτσι, το άσπρο φόντο και κόκκινες λεπτομέρειες είναι οι βασικοί χρωματισμοί της εφαρμογής ενώ υπάρχει ένα sharing button με όνομα «+Felicidad» που στα ισπανικά σημαίνει «Ευτυχία». Οι υπόλοιπες λειτουργίες της εφαρμογής δεν διαφέρουν ιδιαίτερα απο την αρχική εφαρμογή, για iOS, με τη μόνη διαφορά ότι θα υπάρχει και ένας χάρτης στον οποίο θα «καρφιτσώνονται» οι φωτογραφίες στις περιοχές όπου τραβήχτηκαν!

Μια ακόμη κίνηση της Coca-Cola που την κάνει να διατηρείται στο προσκήνιο των εξελίξεων προσπαθώντας να είναι δίπλα σε κάθε βήμα των καταναλωτών της, παραδίδοντας και μαθήματα marketing στους ανταγωνιστές της!


Keywords
Τυχαία Θέματα