Υπογράφει στον Αστέρα ο Χάβος

03:50 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, αφού ξεκαθάρισε το θέμα της κατηγορίας προχωρούν στον σχεδιασμό της ομάδας. Αναμένεται στην Τρίπολη ο Μάκης Χάβος για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την αρκαδική ομάδα. Ο Μάκης Χάβος είχε πλησιάσει τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και φαινόταν ο επικρατέστερος για να αναλάβει ανεξαρτήτως του τι θα γινόταν στην υπόθεση της παραμονής των αρκάδων στην Σούπερ Λιγκ.
Ωστόσο μετά την επίσημη παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία πλέον θα προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, με τον Μάκη Χάβο να επισημοποιεί
την συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης και να διαδέχεται τον Παύλο Δερμιτζάκη, όπως συνέβη και στον ΠΑΟΚ.
Η συμφωνία των δυο πλευρών επήλθε όταν ο έλληνας τεχνικός έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και πλέον αναμένεται στην Τρίπολη μέσα στις επόμενες ημέρες για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να συζητήσει με την διοίκηση για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα γίνει σε συνεργασία με την διοίκηση και το τμήμα σκάουτινγκ, ούτως ώστε να καταλήξουν στους παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν και θα οδηγήσουν την ομάδα σε μια λιγότερο… περιπετειώδη παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα