Τσεκάρει Κάμπος η ΑΕΚ (video)

03:50 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Γιασμάνι Κάμπος της Οριέντε Πετρολέρο προτάθηκε στην Ένωση και εξετάζεται. Δεν αποκλείεται να προχωρήσει η υπόθεση του διεθνούς βολιβιανού, αν αποχωρήσει ο Γκερέιρο ή κάποιος άλλος από τους μεσοεπιθετικούς της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του Ρότζερ Γκερέιρο και παράλληλα δέχεται προτάσεις παικτών που θα μπορούσαν να αναπληρώσουν το κενό του, πολιτογραφημένου πολωνού, βραζιλιάνου.
Μια από τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια
του Άρναρ Γκρέταρσον είναι αυτή του βολιβιανού μεσοεπιθετικού, Γιασμάνι Κάμπος που αγωνίζεται στην Οριέντε Πετρολέρο. Ο Κάμπος είναι 23 ετών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τους επιθετικούς, όσο και αριστερά, καθώς είναι αριστεροπόδαρος.
Ο Κάμπος, ο οποίος είναι 12 φορές διεθνής με την Βολιβία, βρίσκεται στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή αναζητώντας ομάδα. Το 2005 είχε φτάσει κοντά στην Γκρέμιο, ενώ το 2009 στην Μπαχία, χωρίς να προχωρήσει καμία από τις περιπτώσεις.
Η απαιτήσεις της Πετρολέρο είναι σχετικά χαμηλές και ο ίδιος έχει ρίξει το κασέ του για να αυξήσει τις πιθανότητες να βρεθεί ομάδα στην γηραιά ήπειρο.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα