Υποδοχή... και διπλό στον Βόλο

Περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή στον Βόλο και ζήτησαν το διπλό. Το πλάνο του Φερέιρα και η επιτακτική ανάγκη για «τρίποντο».
Νίκη για βαθμολογικούς και όχι μόνο λόγους είναι ο μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού στο αυριανό φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι»
με διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, μπορούν να φέρουν την ΑΕΚ ξανά στο -3 στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, αλλά και να πετάξουν εκτός Ευρώπης την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου, με την οποία υπάρχει εδώ και καιρό μεγάλη κόντρα. Μάλιστα, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γόντικας, αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο πριν αναχωρήσουν για το γήπεδο. Από κει και πέρα, η αποστολή έφτασε χωρίς πρόβλημα το απόγευμα του Σαββάτου και περίπου 150 φίλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τον Ζεσουάλδο και τους παίκτες του, ζητώντας την νίκη.

Τώρα, και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μπουμσόνγκ και  Σαριέγκι, Βύντρα δεξιά και Καντέ αριστερά. Στο κέντρο θα είναι οι Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και Κατσουράνης, με την τριάδα στην επίθεση να απαρτίζεται από τους Λέτο αριστερά, Σισέ κορυφή και Χριστοδουλόπουλο δεξιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα