Ξέσπασμα και συγγνώμη από Μπαρτζώκα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξερράγη κατά τη διάρκεια του αγώνα του Πανιωνίου με την Καβάλα και μετά το τέλος κινήθηκε απειλητικά εναντίον φιλάθλου που τον έβριζε, ζητώντας ωστόσο, έπειτα συγγνώμη.Ο κόουτς του Πανιωνίου είχε έντονο διάλογο με φίλαθλο της Καβάλας και κινήθηκε εναντίον του ανεβαίνοντας μάλιστα στην εξέδρα. Η σύρραξη αποφεύχθηκε χάρη στην επέμβαση των Κοβίλ, Άντερσον και… αστυνομικών, αλλά λίγο αργότερα στην συνέντευξη τύπου ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως «και στις δύο περιπτώσεις ήμουν λάθος κάποια στιγμή είσαι όμως άνθρωπος
και όταν σε βρίζουν ξεφεύγεις»

Για την ήττα του Πανιωνίου από την Καβάλα τόνισε πως «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο φίλο μου το Δημήτρη. Κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα διαχειριζόμενος πολλά προβλήματα. Ήταν δίκαιη η νίκη για την Καβάλα. Δεν καταφέραμε, ενώ πλησιάσαμε, να μείνουμε στο παιχνίδι. Χάνοντας στον Άλεξιτς στην αρχή της εβδομάδας είχαμε πολλά προβλήματα με συνέπεια να μην είμαστε όπως θέλουμε. Στόχος μας από εδώ και πέρα να πάρουμε όσα παιχνίδια γίνεται για να μπούμε στα για playoffs».

Τέλος, σε ερώτηση για τη διαιτησία σχολίασε πως «δε μιλάω, αλλά μη γίνεται κουβέντα, όταν η Καβάλα έχει 47 βολές και εμείς μόλις 22 βολές».
Keywords
Τυχαία Θέματα